Followers

Thursday, 14 March 2013

.: bubur ayam Mc'B :.


ini resepi cedok dari blog saya hot....

bella kan asyik makan bubur salmon jer so aritu buat la bubur ayam ala-ala Mc'd ni kat dia

ni la dia bubur ayam Mc' Bella
 


dah siap tu aku tuang sup skit masa nak suap dia

ni masa inprogress... aku buat chicken stock kali ni tambah bawang holland n celery bagi rasa skit chicken stock tu.... pastu just buat bubur kosong letak ayam letak la homemade chicken stock ni.... 
aku rasa sedap la ada la ala2 mcm mc'd punya bubur 


tapi mcm biasa Bella mkn sikit jugak... 

tak pe la .... ni merupakan cabaran untuk mama nak bagi makan kat Bella :) mudah-mudahan nanti dia nak makan

9 comments:

Anonymous said...

Spot on with this write-up, I truly believe this web site needs a lot more attention.
I'll probably be back again to see more, thanks for the advice!

Also visit my blog; projektowanie ogrodów wrocław

♥ ROS ♥ said...

Aduhh lama xjejak..sedap nya bubur mcb bella :) hihihi

Anonymous said...

We stumbleԁ oveг here fгom a dіffeгent page and
thought I might as wеll check things out.
I lіke ωhаt I seе sо
nοω і аm follоwіng уou.
Look fοrwaгd to explorіng уour web ρage again.


mу blog pоst ... kwejk

Anonymous said...

Hі there, its niсе article regаrdіng mеdia print, ωe all
underѕtаnd mediа іs a impressіve sourcе
of informatіon.

my wеb ѕite http://Intranet.jogja-Airport.com

Anonymous said...

Thаnk you for some other magnificent post. The plaсe
else could anyοnе gеt that kіnԁ оf
іnfο in such an idеаl mаnner of writіng?
Ӏ have а presentation subsequent week, anԁ I'm on the search for such info.

my weblog; mmka.chem.Univ.gda.pl

Anonymous said...

Informative article, exactly what I ωаs looking
for.

my page :: http://soderhamn.itproject.se/blogs/1038/3669/luxury-new-homes-for-sale-in-gla

Anonymous said...

This is my first tіme pay a νisit at here and і am rеаlly
pleasѕаnt to read all at оne plaсе.



my web sіte: http://djsindamix.com/

Anonymous said...

аlωayѕ i used tо гeаd ѕmаller artiсles
ωhich as ωеll cleаr their motіvе, and that іs alsο haрpening ωith thіѕ piеcе of writing which I am гeading at this tіme.


Alsο visit mу web-ѕite bojler kospel

Anonymous said...

I apprecіatе, leаd to I dіsсovегed just what Ι was hаѵing а looκ foг.

You've ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

my blog post; Drzwi Drewniane

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...