Followers

Tuesday, 3 September 2013

.: jamuan raya di opis :.


jamuan raya kitorang ni potluck... cuma satay n SR red velvet kek  je beli yang lain semua masak sendiri

meriah sungguh la opis kitorang dengan makanan last week masing-masing tak nak kalah tunjuk bakat masak-meamsak katanya hahaha

sampai ada benda yang aku tak sentuh langsung...tak boleh nak masuk dah


menu aritu

Nasi briyani + ayam + papadom
laksa johor
lontong
lontong goreng
capathi + kuah sardin
spagethi + homemade bolognese meatball
satay
som tam
nasi impit + rendang
SR red velvet cake
triffle
puding jagung
puding oreo

bnyk lagi aku pun tak igt dah apa benda yg diorang bawak


 ni antara gambar makanan yg sempat di snap


 

Capathi + Sardine




homemade meatballs




  


bergambar dengan my princess dlm kereta sblm hantar dia ke bby sitter (wajib setiap pagi) :)


 sebelum start tu berposing2 dulu la kang dah tambah lemak kang nmpk gumuk plak dalam gamba... kononnyaaaa

 

 









  


bergambar dengan model cilik..... 

#ootd ~ aku pakai baju lama yg beli semata2 utk seminar setiausaha aritu + kain baju raya kedua + shawl beli kt jualan opis + kasut jelly bunny yg super duper selesa 

*

*

*


 







 
hari tu mmg keje makan jer la dari pagi sampai la balik.... perut pun petang dah boncit dah... nak2 plak pakai baju lace yg melekap tu kan.. mmg la nmpk kebuncitan nya... haha...

minggu ni jamuan raya Bahagian plak... lastttttttttt makan2 raya lepas tu semua org nak start diet....

hoiiiiiiii jgn la diet hoiiiii jom teman aku....kita makan2 lagi sampai naik 5 kg :)

2 comments:

Fyda Rahim said...

hahaha smpi 5kg mmg xde sapa nk tmn gni.. tq agak mkn hr tu.,.

Rasyiqah said...

semua tu model punch card

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...