Followers

Monday, 5 May 2014

Jalan-Jalan KLIA 2

Cuti hari buruh aritu tk tau nak gi mana ajak hubby pegi makan dan Jalan-Jalan KLIA2 sambil-sambil tgk apa yang menarik kat situ 

Sampai2 sana mmg mall dia besar giler banyak la butik-butik yang akan launch tapi buat masa ni banyak lagi tak bukak mungkin lepas sebulan ok kot 

Ada a fews butik jer yang bukak masa aku pegi tu... Toys r us, jelly bunny, voir, polo hous apa tah lagi ada la yang pasti kedai makan banyak dah bukak yang lain-lain blom lagi macam pandora, crocs baru nak setup...  Tak pe dekat jer dengan rumah bila-bila leh pegi 

Hari kitorang pegi tu pun parking pun still free lagi rupanya malam tu baru perasmian KLIA 2 tu 

Yang kitorang ni main terjah jer tp ok la survey- survey sebelum bukak kann hihi

Tak ambik banyak gambar pun




ada 3 tingkat tak silap aku.. mall dia mmg besar la n selesa berbanding lcct dulu 

kalau nk jln-jln bawak anak naik erl lagi senang direct terus exit dalam mall 





2 comments:

aIEn said...

bile nk fully bukak ehh? (hihi tnye mcm akak jg KLIA 2 plak kan)
ishh dkt dgn banting jgk ni...blh la g shpng raya dkt situ nnt =p

Haslindayati Hisamudin said...

nak shhopping raya tu mcm tak de pe sangat kot ain... cuba bukak website dia ada tulis butik2 yang ada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...