Followers

Monday, 12 January 2009

.:hobbies:.

skrg hubby aku dah ada hobby baru.. main badminton kat Dewan serbaguna kat KLIA, every saturday night mesti pegi main, aku la yg boring tak dapat dah nak kuar jalan2.. nak kuar je mesti kena balik awal before 7... last weekend aku boring sgt aku pun terjebak gak ikut dia pegi main badminton.. mcm biasa la takde keje lain, snap gmbr2 dia tengah main badminton..


and as for me..
hobby aku skrg ni membaca buku.. memandangkan aku takde pe sgt nak buat kat rumah, bukan ada benda nak buat pun nak kemas rumah tak selerak almaklum la aku dok ngan mak mertua dan takde saper2 kat rumah tu cuma ada mak ngan bapak mertua aku je... 

skrg aku rajin baca buku motivasi hasil tulisan Dr. H.M Tuah Iskandar al-Haj entah kenapa bila baca buku dia rasa mcm nak baca lagi... nak baca novel boring lagipun buku ni at least boleh bagi aku panduan dan pengajaran skit2 walaupun bukan semua yg ditulis aku praktikan tp aku rasa aku lebih faham dan sedar banyak benda yg aku kena pelajari dalam alam rumahtangga bukan setakat kawin je tp kawin pun kena ada ilmu2 rumahtangga gak cewahh.. 


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...