Followers

Monday, 12 January 2009

.:weekend project:.

tis coming tuesday 13 Jan, birthday bos aku so aku ngan budak2 opis sepakat nak sambut birthday dia .. aku dah order kek tp aku tak tau nak bawak pe selain dari kek so i've decided to make some agar2 nak buat ari isnin balik keje confirm2 aku malas so aku buat la weekend ari tu then letak dalam fridge.. nasib baik la husband aku rajin nak menolong sama so ni lah hasil keje kitorang entah la sedap ke tak sbb ni first time aku buat agar2... nanti ari selasa kita rasa k... hehehehe
sajer tambah warna2 skit konon2 to make more tempting la kan :)


ni la aksi hubby aku bila aku nak snap gambar... apa pun thanks to him sbb tlg aku menjayakan weekend project aku ni 
 

5 comments:

NuRuL 'AiN said...

wat agar2..???
erm..nk jgk...!!!!

rose emely said...

hamboi hamboi hamboi!!!
colorful nyerr agar2 dia...
dah rasmi kan? so cemaner raser? sedap ke tak????
kalo sedap wajib buat lagi...then bg org test plak
hik hik hik....

mysha said...

amBOi akAK sedAPnyer sHa nih lamBAt taw seHari Lak klO taK leH seLudUp aGAr-AgAR aKAk neK Atas huhuhu
berWarNa-waRni ar...sluRPpppppp...

akAK tq ek comment bLog SHa..Sha tAK taW akAK ada bloG eRm taK aMik paKej pun Kak sume AMik kaT keNgKawan...

NAEMAH said...

yummyyy...nmpk sedap...kecur liur nengok hehehe...

yatt said...

kepada kwn2 ku semua.. hahaha sorry la tak bagi agar2 ni mmg ngam-ngam je utk jamuan tu ingat nak buat lebih tp bila dah siap dpt sikit je jgn risau nanti kalau buat lg confirm bg kat semua k...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...