Followers

Friday, 2 January 2009

.:new year 2009:.

pejam celik2 dah masuk 2009 rasa sekejap sgt 2008 tp full of meaningful memory to me.. yg tak best nyer we're getting older hahaha tp tak pe jiwa tetap maintain muda... cuti aritu tak tau nak buat pe, ingat nak ajak hubby g sambut new year eve tp dia tak nak dah tua katanya malas .. so kitorang pun plan nak g tgk wayang citer bedtime stories pg alamanda jer pun malas nak turun KL budget kat alamanda tak ramai org la rupanya sama jer, pegi2 seat dah full tinggal seat depan jer taknak aku kang pening.. terpaksa la tunggu sampai kul 4.50 smtra tu kitorang pun jejalan dan makan2... dah seronok2 then end up wit rasa besalah sbb balik2 tu tgk2 my mum in law demam satu hari tak makan baring je.. sian lak tp apa pun aku attach gmbr kitorang kat sini ..

tgk Bedtime Stories


makan-makan kat johnny's
 


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...