Followers

Monday, 11 May 2009

.:sunday:.

hari ahad tu balik dari sungai boluh singgah basuh kete kat happy garden, kuchai lama kat depan opis hubby aku...alang2 dah menunggu kat situ kitorang pun makan kat happy cafe kat sebelah opis hubby... hubby mmg selalu makan kat sini, aku baru 3, 4 kali je hubby bawak pegi makan kat sini

aku adalah sangat malas makeup.... jarang aku tak makeup ni kira malas tahap dewa la nih....

gmbr yg atas tu yg aku order mee hon sup + mushroom sangat banyak dan sedap... hubby order lamb chop tp yg sampai chicken grill ... yg aku lak order mee hon sup memula sampai dia bagi mee hoon tomyam, hubby soh tukar... hubby aku kata waiter tu "masuk air" tu la sume yg kitorang order silap buat.. kitorang order air kedondong + asam boi kalau kat perak aku panggil air ambra je... air kedondong kat sini sedap tau..
~ready to eat~

4 comments:

FaHaNa's BloG said...

kakyati ape dah jadi ni aku main hentam je nihh hahahahah kat blog kite pun kite letak follower tu kat blog sendiri hahahahah memang kite tak reti kak yati oiii memang main blasah jeee ni nak komen ni pun aku letak je nih hahha anyway kakyati blog akak cantik la kite suke

mysha said...

aKak sha pun ANtaRa pemALas maKe up huhuhuhu...

aKak taK maKe up pun taKper sTIll ok laGIk...

Mr. and Mrs. Mizan said...

aah, aku pun panggil buak kedondong tu buah ambra.. hehee
wye aetty, apa citer terbaru?? dh preggy ke?

Wife to Firdaus Ghazali said...

kalo cantik...x make up pun ttp nampak cantikkkkkk...sweet :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...