Followers

Monday, 17 August 2009

.:redang day 3:.

hari last tu mmg dah takde apa2 aktiviti dah just b'fast pastu berangkat balik dah kitorang naik speed boat pastu ditransfer naik boat besar sikit... 

 

ni kat dalam speedboat masa balik tu abg boat tu smpt tunjuk kat kitorang penyu tp tak smpt snap dalam air ada la dalam 3 4 ekor berenang2 kat bawah boat kitorang

transfer naik boat ni plak

 
kitorang berkumpul kat area laguna dan redang beach resort ni diorang panggil long beach kat long beach ni mcm2 kedai ada kat sini hapenning skit la siap leh wat temporary tatoo lagi ada kopitiam bagai.. rate aku tak sure 

 

balik tu singgah pasar payang shopping2 skit makan singgah sana singgah sini dalam kul 6.00 jugak dari KT pukul 3 pagi baru sampai nilai... walaupun penat tp berbaloi la percutian yg aku rasa best sgt dpt belajar snorkeling sume.. memang best dan tip top...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...