Followers

Wednesday, 19 September 2012

.: Kenduri Aqiqah Rea Salsabila :.


ni cerita ceriti Majlis Aqiqah anak dara kami tu...

ada rezeki lebih skit aritu, jadi kitorang terus buat kenduri utk aqiqah dia malas nak tunggu-tunggu dah lagi cepat lagi bagus senang tak yah pikir2 dah mcm aku ni ha dah tua bangka baru dapat buat aqiqah maklumlah org susah, tak mampu nak buat dulu2... hihi

 kitorang buat seminggu selepas raya aritu senang buat time aku tak naik keje lagi tak la penat sangat mcm2 la jugak persiapan nak buat dari aku dalam pantang dah sibuk mengoogle sana sini untuk segala2 dari buai, doorgift, kambing dan segala bagai semua online sajorkkk... sonang.. 




 buaian untuk majlis berendoi, tema pink + biru comel tak ??? :)



ni plak gambar kambing golek yang hubby pilih sendiri kambing nya dalam kandang kambing tu, kuar2 dia pun dah bau kambing dah hehee... gigih okeh but puas hati la ramai puji sedap... 

nasib baik gurl kalau boy 2 ekor pulakk kannn hehe dasat kedekut mak kau ni bella oiii :)

ni gambar sebelum majlis start tidurkan dia siap2 biar tak meragam :)



 mama nya pun nak posing jugak before majlis start





Personalized yassin n mini choc bar
ni door gift untuk group marhaban dan setengah jugak untuk kawan-kawan

 


 kumpulan marhaban

 












sesi cukur jambul, rambut tak de sume orang risau je nak gunting rambut dia last2 sume renjis air mawar je




dengan my MIL








masa ni dah naik buai dah nasib baik sepanjang tu dia diam je siap gelak2 lagi masuk2 je dalam buai terus tido seronok agaknya buai tu huhu

aku lak rasa mcm nak naik je hehe dulu masa kecik-kecik tak merasa kannn...

  






 us


alhamdullilah kenduri berjalan dengan lancar orang yang datang pun ramai, sampai ke senja still ada orang datang lagi bella pun tak banyak ragam sampaikan masa kenduri tu aku tak tau dia kat tangan sapa, lepas sorang-sorang pegang dia nasib baik la dia ok walaupun cuaca panas...

hari ni my little B genap 3 months old :)




2 comments:

DaZzlingLilLy said...

comelnya bella..kiss2 from auntie lilly

yatt said...

tq auntie lily :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...