Followers

Tuesday, 18 September 2012

.: Raya 2012 :.

raya dah nak abes baru berkesempatan letak entry raya hehehe tahun ni terlebih excited beraya satu sbb kami beraya bertiga tahun ni dan tahun ni beraya belah aku kat perak 2 hari sebelum raya dah balik dah kul 4 pagi gerak dari nilai sbb tak nak jalan jam... pagi2 buta dah terconggok depan rumah mak, mak ngan abah pun tak de keluar pegi pasar balik2 terkejut  tengok kitorang dah relaks2 tengok tv hehehe 

mmg mencabar puasa tahun ni dengan fully breastfeed my little B tu lagi nasib baik la susu ok jer cuma ada sehari je aku ponteng puasa sbb susu kurang sangat lil B plak menanges2 tak cukup susu nak tak nak tepaksa ponteng puasa....alhamdullilah berjaya menjalani ibadah puasa tahun ni

tak nak bebel banyak2 aku up gambar raya kami jommm

*

*

 



me n my lil cupcake:)

pagi2 buta masa orang pegi solat raya kitorang yang beranak2 kecik ni dok umah la posing2... 



 my family


 

 mak & abah



 
family yong



Family Nyah


Family Kak Na, Husb dia Kena keje la plak time raya



 adik beradik kami (tak termasuk abang)





 our Happy Family :)


alhamdullilah bella tak banyak meragam sepanjang raya tu raya kedua kitorang dah balik Gemas, N9 plak beraya sebelah mertua aku

mama ngan papa bella la excited kutip duit raya bella, dia raya dia pun dkt 1K excited sungguh la papa dia kira hehe 

raya tahun ni mmg bermakna dengan kehadiran our lil princess tu..

 Alhamdullilah :)



Next entry Majlis berendoi & Aqiqah Bella



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...