Followers

Friday, 13 December 2013

.: Hasil rembatan di big bad wolf :.

puas hati aku dapat jugak pegi big bad wolf tahun ni... Last year nak pegi ada je hal itu pun terkejar2 jugak dari office ngan office mate

 aku sorang je pun yang menggila kat situ sampai diorang call la dah tggu kat luar... :). tp ok la lega la skit hari keje tak la ramai mcm weekend....  nak memilih pun puas hati sangat dapat beli semua jenis basic book ni untuk bella ABC, numbers, shape, colors etc

mmg dah ada dah tp saje la menambah2 nak beli buku activity dia cam tak pandai lagi so beli yang mcm ni jer

tu pun dah kejap je kalau lama ntah la aku rasa beratus gak abes :)



total RM51 jer





yang ni RM15


ABC ni RM6 



RM6  - beli sbb bella suka cat :p



Shapes RM8




RM8 each - colors & Numbers 



Puas hati sangat next year pegi lagi :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...