Followers

Wednesday, 11 December 2013

.: kenduri aqiqah officemate :.

Aku mmg suka pegi kenduri2 ni sbb tak payah masak kikiki..

Last saturday officemate jemput aqiqah hero dia skali ngan housewarming kat dengkil sblm gerak balik perak singgah la rumah dia, terjah kambing golek hubby mmg hantu kambing so bila ajak dia laju jer la nak pegi... Aku siap2 ckp dah kat kwn aku aku akan dtg awal sbb nk blk perak dia ok jer so kul 11 lebih kitorang dah sampai dah rumah dia nasib baik dah ada org makan makan la skali ngan org marhaban tu mmg awal kitorang sampai kambing pun tak berusik lagi seronok sangat la hubby boleh mkn bnyk :)

aku kagum gilss ngan kwn aku ni leh masak sendiri sedap plak tu huiii dessert semua buat tak de satu pun beli hoiiii kalau aku surrender dah mmg la ramai yg tlg tp still kagum kikiki sbb aku takan mampu la nk masak sendiri kalau kt umah aku malas pun sama :)

Kambing ni dia ambik nombor dgn aku sbb dia rasa sedap masa kenduri aqiqah bella dulu mmg sedap bagi aku dah ramai dah cousin n kwn2 kitorang ambik ngan dia ni..







dessert




bella pun seronok jugak laaa g kenduri kacau habes semua makanan dah la tk nak org suap mmg kemana pegi aku hangkut bib dia lantak la org nak kata apa janji tak kotor aku tk kisah sgt nak basuhkan baju dia tp comot sana sini pun tk best jugak...so dia leh enjoy mkn sendiri n baju tak kotor 


aku tak suka plak halang apa anak aku nak buat sbb tahap skrg dia tgh nak cuba semua benda unless benda tu membahaya kan dia mmg la aku halang kan.. 

 





buaian berendoi




bergambar ngan pengantin of the day 









No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...