Followers

Tuesday, 10 December 2013

.: jjcm ~ Laman Grill Bangi :.

Jumaat lepas mcm biasa la bila rehat lama tu panjang la sikit kaki melangkah, kitorang pegi bangi beli barang skit pastu aku ajak officemate pegi makan kat area seksyen 7 , kat situ kan bnyk kedai-kedai makan baru bukak asalnya nak makan kat cibiuk rupanya restoran tu time solat jumaat tutup... 

terus la kitorang pusing2 situ aku suggest makan kat laman grill ni aku beria la hasut budak opis ckp orang ckp sedap makan kat sini chef zubir masterchef punya restoran... 

diorang pun follow jer.. layankan tekak aku...


sorry la gambar semua ihsan dari website laman grill sbb time tu la batt aku out 

tapi ni antara yang kitorang order

 ni aku order dah kata peminat salmon harus order salmon kann

 

Norwegian Salmon & Chilean Blue Mussel - RM29.50




pastu ambik dessert ni, terpengaruh ngan masterchef punya pasal la ni :p

panda creme brulee - RM11.50

yang ni sedapppp teringat2 kesedapannya 



ni plak yang office mate order

 Frutti de mare

harga lupa

 


Fettucinne con Pollo alla griglia




semua sedap-sedap.... aku bagi 9/10 mmg sangat recommended dah ajak hubby datang makan sini sebab aku suka sedap sangat harga a bit pricey tp aku rasa sangat berbaloi dengan portion dia besar dan sebab sedap so tak pikir dah harga



total bill untuk 4 org aritu dalam 130++

2 comments:

Wawa Yusoff said...

Slurrppp..! *lap air lio*

menggoda sangat!

yatt said...

sedap sangat ni sila try @wawa yusuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...