Followers

Wednesday, 22 July 2009

.: aku nak pegi bercuti :.

punyo la excited nak bercuti... ye la last bercuti masa pegi penang aritu jer...so 1hb - 3hb aug ni kitorang reramai (ngan kawan hubby) plan nak pegi bercuti kat pulau ni... * * kitorang pegi 1 single dan 4 couple yg 3 couple ni pengantin baru yg kawin tahun ni so ni kira mcm honeymoon diorang gak la kali yg kedua ke ketiga ke tah la dan aku??? pun pengantin baru gak pengantin baru setahun ye....honeymoon yg ke 5 kot... * * dulu plan nak honeymoon kat sini tapi sudahnya kitorang honeymoon kat damai laut ngan sabah masa tu... * * tak sabar nak pegi nih ... tarikh yg sama member aku fiza ngan sarah ajak pegi jakarta~bandung sbnrnya tp aku tak dpt nak pegi memandangkan financial tak mengizinkan aku bercuti di dalam malaysia je la.. dalam malaysia pun tak abis jelajah lagi aku ni lagipun best gak bercuti dalam malaysia (ayat memujuk hati tak dapat ikut korang g indon) huhuhu.... tak pe la aku doakan korang slmat pegi slamat balik jgn lupa bawak ole2 dari sana ya... hahaha tetiba nak ckp indon pehei...
hehehe gmbr ni aku curik dari blog saper tah...dan tepek di sini utk tatapan semua.. doakan aku slamat pegi slamat balik ye!!! * * * apa pun minggu ni balik perak dulu ... ~lalalalala~

4 comments:

Mr. and Mrs. Mizan said...

bestnya gi redang.. teringat masa gi redang, perhentian dan kapas island dgn hubby aku dan kwn² class 4tahun lps.. myb end of dis yer, nak repeat la ke redang utk version married punya.. heheheee

☆ lieya latif ☆ said...

WAH BEStnye yati....aku ni nak gi pulau sangat2....ye laa budak2 dah besar senang nak pegi...walau pun aku tau takleh gi snorkeling...dah tu sape nak jage budak2 kan....hihihi

tapi tu laa aku tetap nakgi pulau jugak.....nanti byk2 amik gambar tau....nak tgk!!

yatt said...

lieya : tu la kan aku pun suka pegi ramai2 lak tu best gak kecoh2 ni hehehe insyallah aku tgkp gmbr tp don't expect gmbr aku cntik mcm tu dgn camera cabuk aku tu haa..

s@yangh@sni said...

syok wei bercuti ke pulau gitu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...