Followers

Monday, 13 July 2009

.: fieza tag aku:.

fieza yeke aku tak jawab tag ko bagi sorry ye aku tak perasan :-) aku jawab yg ni ye... asal bnyk sgt nak kena jawab ni adusssss...
* * *
~ name of person who made you laugh last nite? mr. syed redzuan ~ what were you doing at 0800? pegi tapau nasi lemak kat cafe bawah kot ~ what were you doing 30 minutes ago? buat keje, sambil chatting sambil layan facebook ~ what happened to you in 2006? worst life ever... tak nak ingat ~ what was the last thing you said out loud? En... "KSU nyer surat pun mcm tu gak la" ~ how many beverages did you have today Tea o ice ngan air masak ~ 2 ~ what color is your hairbrush? its PINK also... :-) ~ what was the last thing you paid for? my b'fast ~ where were you last nite? pegi giant nilai dan makan tomyam yg sgt sedap kat abas ~ where do you keep ur change? dalam handbag.. dan dalam purse ~ do u missed someone?? yes i do... :-( ~ what's the weather like today? tak tau la tak nampak dunia luar dari bilik aku... boring sungguh ~ what's the best ice-cream flavor? vanilla, stobery, choclate.. sume janji ice-cream ~ what excites you? vacations... lotsof money to shopping :-) (verangan jerk nih). ~ do you want to cut your hair? tak nak potong tp nak perm balik.... miss my curly hair ~ are you jealous person? nop.. i'm not... skit2 je kot kalau ada pun ~do you talk a lot? sangat2 dgn kwn2 rapat n especially ngan hubby sampai sakit rahang bercakap :p ~ are you over the age of 25?? yup.. tp perasan muda kan... ~ name a friend whose name start wit 'A' & 'K' A- saper yerk? aku teringat aisyah je.. K - Kak shida boleh? hahaha ~ who's the first person on ur receive call list? kat hp aku skrg ni nama my opis mate - fydd ~ what is ur dream car?? caldina warna putih ~ do you chew on your straw??? tak... dan aku tak suka org gigit straw ~ where's the next place you're going to?? Pulau Redang kot end of tis month ~ who's the rudest person in your life?? tak nak ingat nanti sakit hati ~ what was the last thing u ate?? nasi lemak... dan sgt lapar skrg nak pegi mkn dulu leh tak kang smbung wat tag ni.... ~ will you get married in future??? in future??? ~ what's the best movie you seen in 2 weeks??? Tranformers n ICE AGE 3 ~is there anyone you like rite now??? entah ~when was the last time you did ur dishes??? dah lama tak... tak ingat bila last ~ are you currently depressed??? nop ~did you cry today??? tak jugak ~ why did you answer and post this?? berhutang tag ngan fieza sblm ni so ganti ngan ni ye dear.... ~mangsa tag yang lain.. liea ~ dah lama tak tag ko dan ko tak tag aku kan jaja ~ ko kan suka tag aku aku lak tag ko ye

1 comment:

mama fieza said...

its PINK jugak??? ahahaha... sama.. by da way.. thanks babe doing this tag.. miss u darling,,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...