Followers

Monday, 20 July 2009

.:genting theme park & le tour de gerai (Hot FM):.

sabtu aritu aku mmg tak kemana siang biasa nya dok umah je sbb hubby keje, mlm pun tak plan nak g memana dah tak tau dah nak pegi mana skali fyda call then dtg nilai so aku tunggu je la kat rumah dia punya la bosan tak tau nak g mana tu yg sampai ke umah aku tu... nmpk sgt boring nyer padahei nye umah aku tu bukan de pe pun dok ngan MIL lak tu nak lepak2 pun tak sesuai
aku lak ngan hubby busy menganto perfume kat umah kwn dia ngan kwn aku so nak tak nak fyda ngan zack terpaksa la follow je kitorang ke mana pegi
konon2 bila dah settle sume hal kitorang plan giler nak shot terus ke Genting... tp hubby lak tak larat dan aku pun tak bawak jaket sume sbb tak plan so kitorang masing2 balik dulu dan plan nak pegi kul 4.00 pagi dari putrajaya...
maknanya aku kena bangun kul 3.00 pagi pergghhh boleh ke aku bgun ni?? aku mungkin boleh hubby tu la nak kejut payah.. tp nak berjalan nyer pasal laju je bngun... :-) kat bwh ni gmbr2 kitorang masa nak ke genting dan dah smpai ke sana layanzzzz...

*

*

*

ni masa sampai kat mc'd gombak masa ni pukul 5.20 pagi b'fst dulu sblm naik genting dah mcm bersahur la plak

dah makan2 kitorang naik genting terus bukan pe pegi pagi2 buta... hubby aku sibuk nak rasa kesejukan kat sana time pagi2 dia yg drive aku fyda berborak2 kat belakang tak sedar je dah sampai si zack lak melayan ngantuk tp tak leh nak tido dgr kitorang bergelak ketawa di belakang huhuhu ~lalalala~
ni dua orang budak melayan ngantuk..kat marrybrown pun leh tido... aku gak tak leh nak tido ngantuk siot aku bangun paling awal okeh....makan kat sini lagi murah daripada aku g cafe apa tah "ONLY MEE" nescafe secawan dah RM5.00 giler pe kat bawah baru RM1.20 tak koser aku nak minum kat situ... kat marrybrown ni porridge baru RM5.80 konyang pun konyang... :-)
kitorang pegi mmg tak plan nak main games outdoor or indoor kat sana tu sbb nak balik awal sajer je naik dah buntu dah tak tau nak pegi mana weekend.. balik2 KL, alamanda boring gak... so ni la aktiviti kitorang di sana main bowling dan hubby ngan zack men snooker....
abis main snooker kitorang pun gerak balik dari sana dalam kul 1.00 ptg kitorang plan nak lunch kat bawah je nak melantak nasi ngan ikan bakar kat kg baru.... yahooooo... dpt gak mkn nasi akhirnya kat atas kan mcm tak berbaloi je makan nasi sepinggan sampai berbelas2 ringgit dgn lauk ayam goreng seketul...
~~~~~~~~~~~~~~****************~~~~~~~~~~~~~~ masuk lak citer lain masa ondaway nak turun dari genting tu aku ngan hubby mcm biasala dengar HotFm.. tetiba dgr diorang ckp le tour di gerai ontheway ke MAPHILINDO, taman melawati dari gombak
masatu hubby ckp kat zack : eh ni dkt dah ngan kita ni nak g makan kat situ tak??
aku yg sedap tido kat belakang tetiba dgr terus ckp ala nak makan ikan bakar tp bila dia ckp ada hadiah 5k utk pendengar si fyda hubby ngan zack excited terus ckp ok la kita pegi follow diorang...
elok je 5 minit lepas hubby ckp terus nampak van ngan kete2 Hot fm pastu dah kecoh2 aku yg tido pun terus celik biji mata terus zassss kitorang follow dari belakang mmg masa tu kete kitorang dok tengah2 antara krew2 hot fm tu
punya la pulun tgkp gmbr sana sini, jawab kuiz la apa la nak dptkan goodies beg nyer pasal last2 dpt la zack t-shirt satu hubby dpt patung2 football player maxis nyer tu jadila... pstu isi postcard bnyk2 mana la tau ada rezeki dpt 5k amin..... pe pun really enjoy the weekend balik tu terus membuto sampai ke petang...

5 comments:

leadleedeea said...

heheh...ramai laaa bloggers yg pegi genting...korang pakat2 yek? hehe...silau laaa tgk faizal ismail...ooops~!! hehehhhhheeeeee~!!

yatt said...

ye la leed saya pun tak perasan dan tak jumpa sesaper pun blogger kat sana :-) rupanya ramai yg pegi kalau tau leh wat small gathering huhuhu

iedaLUVsham said...

behhnyer g bercuti, tringat plak dolu2 kat genting, hehheh!!! siap jumpe hot fm lg ek! ;)

FaHaNa's BloG said...

kakyati nape la kite tak bersua kan kat genting? huhuhuhu kalo tak lepas la rindu kat kakyati kan heheh...

afsal_8281 said...

ooo p genting ka
tak ckp kalo tak leh jupe
leh singgah kt selayang kan
hiii3X

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...