Followers

Wednesday, 15 July 2009

.:tournament bowling:.

ni gmbar2 masa tournament bowling bhg perancangan & pembangunan ari sabtu lepas... sajer tepek kat sini memenuhkan ruangan blog aku ni... group kitorang tak menang pun.. hahaha sajer suka suki main jer..tp tak kalah teruk arr... puas hati gak la main aritu sbb aku jadi penyumbang markah terbanyak utk group aku :p hahaha
*
*
*
*

bergambar ngan anak-anak lieya dan mama nyer skali menyempit kat belakang tu... "lieya anak sulung ko kemain pandai posing geram aku...bila nak snap pic je dan2 buat gaya mcm tu... suka aku hehehe..." group lieya ni pakai baju warna pink so anak2 dia pun jadi pom pom gurls pakai pink gak...

ni salah sorang dari group aku....

ko mmg pantang kan ain org nak bergambar je ada je ko mencelah, tak pe la akak kasi chance kat ko layankan jer...

lastly baru la tuan punyo blog dapat bergambar sorang :-)

3 comments:

FaHaNa's BloG said...

rindu kat kakyati huhuhu

☆ lieya latif ☆ said...

betul2....walau pun kalah tapi semangat BAHAGIAN tu yg penting kan...join gak walau ade hal heheheeh......

haa ko jgn tak tau, mia tu genetik aku...gedik kalo tgk kamera hahhahah tapi kelako tgk muke mija...takut2 ahahahahaha

yatt said...

ana : rindu ana jugak

lieya : patut la genetik mama yg kuat rupanya hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...