Followers

Monday, 10 October 2011

.: attend birthday bash imad aqeel :.

semalam aku ngan hubby attend birthday bash anak member opis aku... sha

hari raya aritu dia jemput open house aku tak dapat nak pegi sebab masa tu tak de kat sini.. so bila dia ajak birthday anak dia, terus call hubby tanya leh pegi tak...

ni first time attend birthday anak-anak member opis... terus tak tau nak beli hadiah apa...


 

 jumaat aritu pegi alamanda terjah toysRus mencari hadiah si imad

 


tak pasal-pasal aku buat members card...

lepas ni anak sapa birthday sila la ajak aku... ada rezeki aku beli la hadiah untuk anak korang.... tu pun kalau ada rezeki....insyallah... :)







meriah betul birthday imad ni haaaa... siap ada clown lagi.. 
comel comel plak tu clown nyer.... 3 beradik

















kita makan dulu....  tu yang penting.. hiiiii
macam-macam menu ada, ada bihun soto, ada sate, ada roti jala yang sedap, nugget, sosej...sampai tak tau nak ambik mana satu.... :) 





 muka kepochiii sangat... :)




sampai-sampai tu, birthday boy nyer dah tido... plannyer nak potong kek kul 4.30... cian..letih sangat main...sampai terlena kat pangku mama dia..










tu muka birthday boy baru bangun tido... mood pun tak berapa nak stable lagi ni....
budak-budak semua excited tunggu dia potong kek...




alhamdullilah.. kenyang makan kat rumah imad... nanti jemput auntie yatt datang lagi ye.. :)

10 comments:

~izan~ said...

dkt sana service clown berpatotan,sbb izan ad survey duu on9 tp kat sini,3,4kali ganda huhu.45minit semi pro clown pun dah beribu huhu.

lps raya,dah xde open house tp ada jemputan mcm ni mmg best kan yatt =)

mysha said...

adoiiinye pUn kak...Lav u la kak... Sha nih seKeping pun taKdo gaMba besday semalam...oRg ramai, umaH kecik da keLam kaBut semaLam huhuhu

meKAceh yer kak aDIah tu.. sKe imAD semaLam.. heehehe sHa da risO da taKot dia buAt hal seMAlam..nasIb bek ok skET peraNgai diER..

pst kak, serabai nyEr gaMbo maK imAd tu kak huhuhu...

...sWeeT uMi... said...

wahhh syok nye..meriah tul, siap ada clown lagi...sure bebudak semua happy hehehe....

Mrs Nazar said...

wahhh..grand nyer... 1st bufday nya
siap ada clown ...memang meriah .....

sHeeMa DeaN said...

eh.. laki aku.. kikikikiki...

yatt said...

izan : yeke izan? amboi kalau sampai beribu tu mahai gak kan.. hikhik

sha : haha tak pasal2 org sume dok tgk gmbr imad kat blog akak :)

kak ima :meriah kan?? best imad..

mrs nazar: kannn... ada clown lagi.. kelass ko maria...

kak sheema : haa tau tak pe.. kitornag pakat2 ambik makan sama2 ngehngeh

Zana Adieyza said...

meriahnya!!! untung birthday boy kan..

Mr. and Mrs. Mizan said...

rase cam nak sambut besday Irfan jgk laaa... hehe

yatt said...

zana adieya : tu la kann untung sangat :)

ja : jgn lupa jemput aku :)

qaseh johanna said...

aunty yatt g mkn je...hehe..

bila plak aunty nk wat beday party kt umah aunty..?? nk join... ;0

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...