Followers

Monday, 17 October 2011

.: makan-makan kecil-kecilan di rumah saya :.

ni entry cerita jamuan makan-makan secara kecil-kecilan di rumah aku last month.. jamuan makan ni jamuan kunjung balas namanya, sbb sebelum ni diorang semua dah jemput aku makan-makan kat rumah diorang..

buat jamuan pun dah abes raya dah... tak sempat nak kejar dalam bulan syawal tu... kejap sangat rasanya masa berlalu... 

entry ni pun sangat lambat baru keluar disebabkan menunggu gambar-gambar di upload oleh  tetamu-tetamu yang hadir...
punya la busy kononnya larr sampai tak sempat nak tangkap sekeping gambar pun... lupa pun sama ngan mengeluarkan si D90 bulky aku tu...

jom layan gambar

*

*

*

*

*

gambar ni semua dicilok dari blog ellysa & kak sheema zahar
siap ada watermark masing-masing lagi haaaa... hihihi





Menu utama - Nasi Arab yang ni aku beli jer... belum belajar buat lagi :)





 air laici, sunquick dan tea tarik


lemang (beli)
Rendang Cili Padi Daging  + Masak Lemak Cili Padi (Paksa MIL Buat.. hihi)

 


puding caramel yang terover hangus... tp rasa naseb baik tak pahit..
kira halal la ye korang... janji sedap kannnn .. HAHA







Lieya Latif, Ellysa, Kak Sheema dan Kak aida adalah antara tetamu-tetamu yang hadir, semua gambar anak2 jer... kaum-kaum ibu dah tak nak bergambar dah...






Last sekali gambar tuan rumah bergambar dengan anak bujang si Lieya Latif
geram betul tgk budak si rambut spikey ni... 

sorry la sbb tak jemput member opis yang lain-lain... next time aku buat open house secara besar-besaran aku jemput korang k....;-)


12 comments:

~izan~ said...

laa...umah yatt ke..tak perasan plak masa gi komen kat blog sheema ekeke.patut la semacam kenal aje gmbr yg last kat n3 sheema haha..

lieyalatif said...

terima kasih yatt...sanggup wat mkn2...dlm kelam kabut mak ko nak lik kg bagai tu...moga murah rezeki ko satu family....

sume menu adalah super duper lazat!!~

Mrs Nazar said...

mmmm.. sedapnya ..nasi arab tu... bila dapat merasa makan ...

yatt said...

izan : ye... kat rumah saya la tu.. hahahaha

lieya : hahaha tak pe...mak aku memang cam tu lia... dia memang suka org dtg rumah dia.. kalau sedara dtg pun time tu la pi kedai masak mee la apa la....hihihii...

anzalna: datang nilai... nanti aku belanja ko ngan naza.....

pnsusu said...

next time jemput kita ya...he he he..tak malu su su nie

mysha said...

beSH nyER..!! terLiuR tgK puding caraMel akak tu kak..

yatt said...

pn su : insyallah..:)

sha : terliur?? itam legam sha.. hahahah

Zana Adieyza said...

next time boleh ajak geng blogger lak.. hihihi

WuMing said...

Best nyaaa.....

yatt said...

zana : insyallah zana... :)

wuming : nak ajak awak jauh hihi

hajarus said...

sedapnyer nampak puding caramel akak tu... nyam.. nyam...

Anonymous said...

I'm sorry but is the lady in the red striped shirt smoking? Like, in the house, in front of the kids?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...