Followers

Wednesday, 12 October 2011

.: makan-makan @ sabye-sabye :.

entry aku asyik-asyik citer pasal aku jer kan... kali citer pasal hubby plak..hihi

last week hubby ada makan-makan kat satu restoran thai area opis dia..aku tak ikut la dia balik-balik dari opis terus pegi






 actually diorang makan-makan ni di belanja oleh one of the staff kat situ yang baru kawen...

kira dia buat makan besar la utk staff opis kat Restoran Sabye-Sabye ni... restoran ni restoran ala-ala thai aku pun tak penah makan lagi kat sini, tp hubby selalu la.. sebab dekat ngan opis dia kan

dia cakap sedap jugak makan kat sini..













tengok gambar nampak cam menarik jugak.... habes licin dikerjakan diorang





ni la dia The NewlyWed a.k.a 'pengsponsor' makan pada hari itu






bergambar beramai-ramai...

TQ belanja hubby makan... mudah-mudahan murah rezeki pengantin baru...


7 comments:

~~zAnAfAhMi~~ said...

nampak menyelerakan hidangan atas meja tu, nape tak ikut?

qaseh johanna said...

SABYE SABYE TU KT NE..?

**kepochi..kepochi..hehe

mysha said...

kaK, sHa skE mkn tHai food kak.. menepaTI seLEra hehehe

yatt said...

zana : kan... tu la hubby malas nak patah balik ambik kat rumah :)

qaseh johanna : kat jalan kelang lama klik link restoran sabye2 tu ada address sekali

sha : kann... kena pegi ni :)

Zana Adieyza said...

meriahnya makan2 ni.. semoga pengantin baru trs murah rezeki..

~izan~ said...

wahhh penuh meja..mmg sedap la tu sebab licin2 belaka memasing mkn hehe

WuMing said...

Wah... best nii...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...