Followers

Monday, 3 October 2011

.: makan-makan @ the chicken rice shop :.

 fuhh penat sungguh baru balik dari alamanda berjalan kaki... nak berdating ngan my bff ni punya pasal  padahal hari2 jumpa pun tetap nak gak jumpa n makan-makan kat alamanda


hari ni lunch kat The chicken rice shop....Bukan sekadar nasi ayammmm...lalalalala







punya la lama tak makan kat sini, dekat setahun agaknya.... tau-tau dah ada menu good lunch dah..... mmmm jimat-jimatt


tapi orang tamak harus la tak ambik set jimat-jimat ni kann..... huahuahua.... 
orang tamak haruss lar makan secara tamakkk jugakkk...tapi habis okehh....

gambar set yang aku order tu tak ambik pun dah lapar giler maunyer nak pandang kiri kanan... sampai-sampai terus ngappp.....





 my bff... ambik set Ladies Good Lunch tu, ada rojak buah dan pecal......

muka happy dapat makan chicken rice shop... hehe




n me...... alhamdullilah kenyang gilosss... :)

esok nak makan apa pulak ye?? mmmm



6 comments:

~izan~ said...

baca tagline tmpt ni terus nyanyi dlm hati hehe...

Nava Krishnan said...

Honestly, I prefer the chicken at stalls, the best tasting ones.

Ya ALya said...

tak prnah mkn pun lgi........sedihkan saya...:-(

yatt said...

izan : hehe kan?

nava krishnan : ya u're rite..:)

alya : kena pegi ni...rasa sekali.. hihi

mysha said...

kaK buKan Men LeboR laGik seNyumnyer.. Leh jaDIk duTA CRS nih hehehe

yatt said...

sha : haha... jadi duta CRS ok gak leh mkn banyak2 hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...