Followers

Friday, 7 October 2011

.: my current obsession :.



 current kah??? :)

rasa nyer dah lama menjadi pojaan hati dan tekak dah...

semalam pegi makan sushi lagi.... haiiiihhh lately tak tau nape asyik nak makan sushi je... pantang sebut, pantang tengok gambar terus rasa mcm craving gilerrr...


memang la setengah orang kata tak sedap, tak terliur langsung, tak payah la nak craving-craving kan?? 

tp lain orang lain tekak nyer.... kitorang kat opis ni 4-5 orang memang pantang la kalau sebut pasal sushi....sebut je.. lunch time conform dah terconggok depan sushi king utk memuaskan tekak masing-masing








buat masa skrg ni, sushi adalah salah satu benda yang i'll never say nay for it... :)

kalau ada orang belanja aku hari-hari pun aku sanggup pegi makan...... sapa nak belanja sila angkat tangan... ;-)




 
semalam before pegi tu dah terbayang-bayang salmon memanggil-manggil ....hahahah




sudahnya sampai sana..... haaaa hambekkk ko... order sume salmon jerrr.... makan puas-puas..... ni sume aku punya.... hihihi...







balik tu dalam kete citer kat hubby...

aku : "B.. rasa mcm bersalah pegi makan sushi tadi"
hubby : "laa nape pulak?"
aku : "sbb bil sampai RM45" (aku sorang)
hubby : "makan banyak tak?"
aku : "banyak la.... sangat banyak...dapat makan salmon puas-puas.."
hubby : "abes tu kalau makan banyak bil RM45 tak pe la... igt makan sikit je tapi bayar sampai RM45"

haah, betul jugak kan??? ok... tak rasa bersalah pada diri sendiri dahhhh.... hahahhaa.....

sapa yang tak pernah try tu kenaaaaaa pegi try...then u'll know how it feel... confirm u'll crave for it.. mcm kitorang..hikhik

tapi skrg rasa mcm nak makan sushi zan mai pulakkk... sapa nak bawak?? hukhuk.....


8 comments:

misya said...

kena blajar wat sushi sendiri la

| SUE | said...

lamanya tk makan kt sushi king

mysha said...

kAK, ikAN saLamon tu klo jpE aKak dia laRI jeJAuh hehehehe

ooO daH makan Baru taw rASa bersaLAh yer ekekeke

misskirokuza said...

waahhh shushi sedaaappppp :)

yatt said...

misya : mmm.. kitorang penah buat jugak.. beli kat carrefour ada sume barang dia

sue : pegi la makan... best tu.. hikhik

sha : kannn... salmon pun lari.. haha

misskirokuza : sedap kannn.... tak penah jemu pun... :)

Nava Krishnan said...

Looks like great food, my fav is also salmon.

~izan~ said...

sedap ke yatt? izan tak penah mkn kat sini huhu..tp sushi penah la makan..tp yg kt gmbr yatt ni tak penah hehe

lieyalatif said...

nape ko kejam sgt!

aku dah terliur balik...uwaaaaaaa!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...