Followers

Monday, 23 April 2012

.: 4D scan again?? :.

and again....


baby tak nak tunjuk muka, kali ni kaki dia plak kat muka... nama jer gugurl notty dah mcm boboy dah ganas nyer... jadi frust la lagi sekali papa ngan mama dia nak tengok muka n simpan gambar 4D dia buat kenang-kenangan nanti.... 

haihhh anak papa ni....sedih tau.. tgk org lain senang je buat 4D.. hukhukk

aku cakap, anak papa ni tak keluar lagi dah pandai nak berjimat, tak jadi la papa dia bayar RM100 sbb tak nmpk muka so FOC jer la.... kitorang buat kat 3D/4D scan malaysia yang kat ampang tu...dengan jezz, tp mmg la puas hati dah nmpk comfirm dah jantina nyer 100% gurl.. :)




baby aku kecik skit, ikut mama dia la (dulu.. okehhh) hihihi...

 kecik seminggu dari tarikh asal 30  minggu 5 hari baby baru 1.3kg jer.... tp ok tetap dalam range tumbesaran yang sempurna... alhamdullilah

walaupun tak dpt nak capture muka dia tetap berpuas hati dengan service kat klinik tu... siap soh pegi makan dulu lepas 20 minit dia panggil balik kot2 baby nak tunjuk muka.. tp tetap hampa...masuk balik pun dia tetap mcm tu..

memang betul2 nak kasi surprise jer la baby ni... tak pe la mama ngan papa tunggu awak keluar nanti la baru tgk muka awak ye :)

 
k lar see ya..:) nak pegi cari baju renda-renda since dah confirm 100% gender dia :) ngehngehhh!!



10 comments:

...sWeeT uMi... said...

yeayyyyy...girl ek...mmg leh beli warna pink2 and yg renda2 la hehehe...tak sabar nak tggu bb yatt kuar heheehe...take care ye

redlomo said...

mesti mahalkan bila buat 4d scan...

yatt said...

k.ima : haah akak gurl :)

redlomo : RM100, kalau tak nmpk muka dia tak charges :)

aIEn said...

sy sooookaaaa baby gurl!!!!!

mummy aien x sabar ar tggu baby kepink kuar ni =)

lieyalatif said...

tetappp tak mo tunjuk yeak heheeheh...pandai bb nak supriseeeeeee2!! hihihi

ape lagi yatt sile soping baju renda2 pink...rambang mate wooo ...dah le baju gugurl sume cantik2....

yatt said...

aien : hihii aku lagi tak sabar :)

lieya : haah tetap tak nak tunjuk.. frust haha

Wawa said...

Buat 4d kat ctu mmg berbaloi~memule dulu bby sy pun tutup muke...then jezz suruh g makan2 dlu..pas makan check balik baru bby tunjuk muke..tu pun kejap je..pastu die pusing mbelakangkn ktorg...cesss!skang da keluar,ari2 tatap muke anak...hihi

yatt said...

wawa: ni dah pegi makan pun tak nak tunjuk muka gak :( sedih tau.. hihi

fifi said...

saye dulu 4d kejap je baby tunjuk muke.. sempat capture die senyum, angkat tangan (ala2 lambai2 tu), lepas tu baby tutup muke gune tangan.. tak puas ati orang ketuk2 perut suruh tunjuk muke die angkat kaki sampai ke muke.. amekkaww.. tapi dapat la jugak jumpe baby dalam perut.. nw da 3M+.. boleh tgk hari2 siap pegang2.. hihi..


btw.. sye 1st time dtg sini.. salam perkenalan..

yatt said...

fifi : best la.. ni 2 kali dah buat dia tetap tak mo tunjuk muka :)

salam perkenalan jugak :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...