Followers

Tuesday, 17 April 2012

.: kenduri kendara perak -penang :.

 alhamdullilah akhirnya terlaksana sudah kenduri lenggang perut / doa selamat aku sempena dah masuk 7 bulan preggy ni.... 

kitorang order katering jer, jadi tak de la gambar masak2 hihihi
yang ada cuma gambar posing2 sebelum kenduri start


mula-mula letak dulu gambar yang agak comel skit... haha perasann


 
pastu baru gambar gumuksss



aku ngan adik beradik.... cuma abang sorang jer tak de dlm gambar




me n hubby lagi.... sejak preggy jarang tgkp gambar ngan dia...letak la jugak gambar hubby kat blog ni kan.. kang merajuk plak :) asyik gambar barang baby jer :)





yang ni plak kenduri cousin hubby nikah kat penang.....

nak jugak bergambar kat pelamin yang cantik ni.....

ehhh tudung sama plak... belasah lar... hihihihi




 pengantin lelaki tengah berdebar-debar...huhu


 
di nikahkan oleh bapak mertua sendiri / pak ngah hubby



 pengantin perempuan / cousin hubby.... masa upacara nikah ni adik dia dari poland yang tak dapat balik skype secara live dari poland... siap berbaju melayu lagi memeriahkan majlis... kesian dia, sedih tak dpt balik kakak nikah









dah selamat dah diijab kabul...reception lambat lagi diorang nikah dulu sbb husb dia ni nak pegi sydney ke mana tah aku pun lupa... 6 bulan lepas tu baru buat reception diorang...

aku pegi penang pun tak berjalan mana langsung... penat sangat dengan kenduri kendara ni... 1st time pegi penang tak masuk pulau langsung...jadi ni jer la gambar yang ada, gambar jalan-jalan makan-makan tak do lar... hihihi 

k lar .... bubye!!

4 comments:

lieyalatif said...

wah siap ade lintas langsugn dari poland tu...skrang dah canggihkan, jauh camne pun tetap leh join majlis lagi.....

wan pun dah same2 bam ngan ko ni yatt...same2 naik nie...mest die rajin teman bini die mkn ni ekeekekek....

tak sabar tgu bb ko kuar!

yatt said...

lieya : haha tau tak pe.. dia pun sama2 dah gemokkss..
tu la skrg senang dah jauh2 pun leh berkomunikasi

aIEn said...

akak sngt comeii bl preggy =)

yatt said...

aien : tq :)ko pun nnti mesti double comel :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...