Followers

Friday, 6 April 2012

.: cuti pun penat jugakk kan?? :.

hari ni cuti sampai rabu minggu depan direct 6 hari, sbb mlm ni nak balik perak kenduri doa selamat kat rumah mak aku esok.... aku dah masuk 7 bulan kalau orang perak panggil kenduri lenggang perut, entah apa yg di lenggang aku pun tak tau.. huhuhu

pastu nak pegi penang plak cousin hubby nikah....mmmm it'll be a first long journey for our little B

ingatkan cuti leh relaks-relaks la konon nyer tp mata tak tahan tengok kain yang tak berlipat, lipat kain pulak pagi-pagi buta, pastu basuh kain, sambil tu buat breakfast, pastu sidai kain... kemas-kemas beg nak balik kampung

terpadang plak baju-baju n barang baby dok dalam plastik jer dari aritu... bakul dah beli tp tak masuk-masuk pun barang dalam tu... arini dah alang-alang tu buat la jugak... 

penat jangan cakap la... skrg cepat je penat bila buat keje lebih skit.. lembikk betul.. hihihi





tapi bila tengok barang-barang ni dah susun walaupun tak berapa terurus...terus hilang penat... hihihi


bila dah susun rasa mcm sikit pulak yela baju dia kan comel-comel je mana makan space...

terus sms hubby

" bakul baby tak penuh pun... bukan sepatutnyer kena penuh ke?? :p "

ada harapan menyopping baju lagi nampak gayanya ni.... haha

4 comments:

Hana Soffelia said...

Nmpak dh bnyk brg tp bakul tak penuh lg eh? Harus ajak hubby g shopping lg. haha

yatt said...

bakul terlebih besar kot.. tu la ada harapan yg cerah utk menyopping lagi :)

mysha said...

wah...da 7 bulan ek kak..da dekat da tu... besela kak orang perak banyak kenduri..hehehe

kak g la shopping ada pureen warehouse sale kat summit... 21-22 april nih hehehee

take care kak..

yatt said...

sha : haii kopak duit.. haha asyik ada warehouse sale jer.. kikiki btw thanks sya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...