Followers

Monday, 30 April 2012

.: set bersalin pilihan hati dah sampai :.

hubby dok bising la call tanya apa lagi la yang awak order ni.. hihihi tiap2 minggu de je barang sampai rumah sume ni online shopping nyer penangan...





bukan barang almas ye.. hihi





set bersalin NR jadi pilihan hati setelah di survey dan di rekemen oleh opis mate aku..
memandang kan aku pun de masalah sembelit gak.. org ckp set NR ni senang melawas.. huhuhu..




aku dapat beli set ni dengan harga RM290 dari harga asal RM365 tu.... aku beli kat kedai set bersalin ni.... tu pun lepas blogwalking kat blog mom to be.. tak ingat dah blog mana aku masuk....



aku rasa sangat berbaloi la.. dah la dpt harga murah siap bagi free gift lagi... aku dpt bengkung body care ni, param n pilis dah la servis cepat giler, tak yah nak tertunggu2 sehari dah sampai dah :)

sapa2 nak beli leh la tgk kat fb dia ye.. tetiba promote hihihi..

sharing is caring :) :)

3 comments:

Wawa said...

NR mmg terbaek...hihi...:)

yatt said...

thanks for the review hihi.. harap2 lepas ni kurus mcm wawa :)

Anonymous said...

Thanks for one's marvelous posting! I definitely enjoyed
reading it, you will be a great author. I will make certain to bookmark your blog and will come back down the road.
I want to encourage continue your great work,
have a nice morning!

Also visit my homepage Learn Even more

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...