Followers

Thursday, 27 December 2012

.: makan-makan @ fullhouse setia city mall:.


ni last week  punya cerita

 gigih mengajak papa pegi setia city mall nun jauh sampai nak ke Meru klang sana... tulis alamat kat shah alam aku yg buta GPS buta IT buta segala ni mana la tau.. yg aku tau print maps so that my dear GPS (hubby) tu yang bawakkan :)


sajer lar nak merasa menjejak kaki ke brand new mall kan.... not bad la tp memandangkan udah ada anak agak payah nak merayap dan mengukur serata pelusuk mall kita jalan ala carte jer la... 

pusing-pusing je grab jugak la baju cik sharifah tu selai kat H&M 

tu pun besar skit haha gedik nak beli gak kan... tak pe budak cpt jer besar (ayat menyedapkan hati)

kedai makan tak banyak sangat choice nya

mula-mula nak makan kat nandos (hubby fav place) tp susunan meja yang tak berapa nak membolehkan aku nak NIP terpaksa la membatalkan niat.. demimu anak...

finally kitorang makan kat fullhouse pes time makan sini, jakun kekdahnya org dah berjuta kali aku baru nak pegi hehe...




aku order ni, dory fish fillet... boleh la not bad 

papa order beef carbonara spagethi sedap gak




air ni sedappp sangat... vanilla stoberi 

 


kembang sa-taman anak ai... meriah bunga atas kepala :)







 


ni gambar dalam keta masa otw... cik sharifah ni tak mau tido baring nak tidur cam ni atas bahu mama... so layankan jer la 




gambar-gambar masa nak makan, punya la mama susah payah cari tempat senang nak NIP  dia plak bantai tak nak menyusu sbb sibuk nak main n tengok2 orang









buku menu tu jadi mangsa keadaan nyaris tak koyak dibuat si anak dara ni.... apa2 jer la janji tak meragam pun dah seribu rahmat dah :) 

sekarang nak JJCM mcm dah terbatas lar skit dengan si kecik ni

so tak banyak entry makan-makan... nanti dia dah besar skit kita sambung balik hobby tu ye anak :)




5 comments:

MaR said...

kan...alamat kat shah alam...sekali sampai shah alam nan ado pon setia city mall tu...jalan lagi dan lagi gile jauh...mase tu follow gps...mak datok....mmg tak patut laamtnye cenggitu...hikhikhik

yatt said...

mar : hahah kannnn... giler jauh sejam gak la nak sampai...haha

my everything said...

comeyyy mcam mama die hehehe... geram tengok bunga atas kepala tu mcam-macam pesyen

yatt said...

na : itu la kat bawah opis ni selalu ada jualan, apa lagi mak nya keje memborong hairband dak tecit tu jer naaa..

Syazwani Mazlan said...

wah bestnye..nti nak pergi sini jgk la hehe .. jom join giveaway wani... tak perlu buat entri pun.. senang! meh meriahkan GA wani :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...