Followers

Monday, 7 January 2013

.: walker baru :.


aku mula-mula cam malas nak beli walker, tapi macam susah nak buat keje kalau tak de walker bella tu pun jenis cepat boring bukan nak baring-baring sangat kang mula la mintak dukung memang tak dapat la nak buat keje kalau dok menhadap dia je kan...

last-last MIL soh beli gak walker susah dia nak buat keje katanya... kitorang pun mengigih la pegi manjaku bangi, mmg ajak gak hubby pegi minggu tu sbb manjaku tengah buat sale sampai year end




walker pun skrg mahal-mahal nya la haihh zaman dulu2 aku rasa tak sampai seratus pun puluh-puluh ringgit jer..

tp yelar skrg dah upgrade dah la ngan penuh mainan, siap music bagai, n 2in1 tak nak buat walker leh enjut-enjut benda alah tu...
belek punya belek kitorang pilih yang ni, harga asal RM199 tp promotion dpt RM129 ok la kan murah 70 inggit...




balik-balik je papa terus pasang, kitorang ambik warna blue green



dah siap pasanggggg... muka terujaaaa!! habis sume mainan tu dia nak gigit






" mama... best la benda ni mama :) "




papa pun hover sampai balik perak hangkut skali walker anak dia ni... hehe



bella, chacha, ammni
gambar bella ngan rakan-rakan sebaya..hehe

anak-anak kwn aku ni, bella beza 3 minggu ngan chacha dan beza sebulan setengah dengan ammni

8 comments:

Hana Soffelia said...

mula2 hana memang plan nak beli walker mcm bella tu for naurah. tp office dah kasi walker may dear. tp sekarang naurah tak letak lagi dalam walker. tunggu 7 month kot. hehe

MaR said...

samelah kite kak yat...mase qaseh dulu pon lambat gak tau bli walker utk die...ase mase umo die 11 bulan kot..sbb mmg tak plan lagsung nak bg die naik walker...tapi bile kite g msak ke ilang ke jap dr pandangn die, die dah ngamuk2 nagis2 tak nampk muke kter...jadi walker tu mmg satu kewajipan..heheheh

yatt said...

hana : bella pun tak jalan pijak atas lapik tu je hehe

mar : kannn senang skit nk buat keje

sHeeMa DeaN said...

walker bella dgn ammni sama.. ek..

yatt said...

haah kak sheema bella tiru ammni hehe

ieda said...

cantik walker.lpsni laju la ke sana sini sbb kaki ada pembantu dah

yatt said...

tak jalan pun lg ieda, bagi dia duduk jer mcm kecik sangat nak bagi dia pijak n jalan-jalan :)

fairus said...

DAH BERAPA BULAN NI? ANAK KEDUA SAYA BARU NAK MASUK 7 BULAN..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...