Followers

Wednesday, 30 January 2013

.: dapat buku free..yeay!! :.


hari jumaat aritu tengah sidai kain kat luar tetiba van pos laju berenti depan pagar rumah, dok pikir bila masa plak aku beli barang on 9 rasa mcm tak de beli barang dah, pastu terus teringat pasal buku ni...ada one of the blogger (Farhana) yang sangat bermurah hati nak bagi buku ni for free :)



thank you so much darl !!

akan memanfaatkan ilmu ni sebaik mungkin :)

2 comments:

eiela said...

bagusnya dpt buku tuh.

yatt said...

tu la FOC lak tu hehe bnyk gak info dlm tu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...