Followers

Thursday, 31 January 2013

.: wedding @ shah village hotel :.


ni pun antara aktiviti sepanjang cuti last week jugak, attend wedding cousin hubby kat PJ aku pun main follow jer MIL ckp kat dewan MPPJ, rupanya buat kat hotel dekat ngan MPPJ, skrg sume main buat kenduri kat hotel jer tak main dah kat rumah-rumah ni haaa... hahaha ado duit boleh la kan... kalau aku ada duit pun aku buat huhuhu

aku tak tangkap pun gambar kat situ, segan, gambar pengantin pun tak ambik malas nak masuk dalam ramai sangat orang lepak2 kat tepi pool tu jer, sejuk skit, bella pun tak banyak ragam ok jer, kejap2 aku df dia sambil nyorok2..











 gambar sebelum pegi jer ada tu pun dalam kete



 do we look a like ???
 


 





budak kecik ni dah pandai tengok air dalam pool tu tersengih2 sib baik tak pandai mintak nak mandi lagi skrg cukup suka mandi, tambah lagi bila mama nya ni rajin melayan mandi dalam tab tu sambil bawak mainan dia... dia tak pandai duduk betul2 lagi, pandai jer duduk nanti mama terus beli pool kecik ye!! mama yang super excited :)

2 comments:

zana fahmi said...

Mcm anak saudara saya je, semua nak pink drp kasut, baju dan sbgnya. Comel.

yatt said...

tu la mak nya mmg minat pink, gugurl plak mmg pink je la kan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...