Followers

Wednesday, 30 January 2013

.: ganjaran sebab temankan nenek :.


last week cuti lama kan sume org berholiday, papa busy kitorang tak kemana pun, MIL ajak pegi JJ nak cari handbag baru, pegi jer la.....




dapat la habuan jugak si kecik ni.... baju selai.. harapkan mama mmg setahun skali jer la kot nak beli baju memahal ni beratus plak gaun selai tu!!!
 less pun 10% jer...



muka masa baru sampai 

senyum la sampai ketelinga



pastu senyum nak tak nak jer


 
pastu kita panggil pun dah buat tak tau jer...



muka orang ngantuk.... last2 terlentok tido aku pun tak sedar 
nasib baik ada orang tegur dia dah terlentuk dalam stroller tu...letih menunggu kitorang shopping :)


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...