Followers

Monday, 5 August 2013

.: update sebelum balik beraya :.

sure sume dah tak sabar dah nak cuti panjang nak balik beraya tak kurang jugak la ngan tuan blog ni haa... 

tak de benda sangat nak cerita...


jom layan random picture ni before balik beraya
 
*

*

*

*


ni gambar teman mama yang teringin nak sahur kat mcd.. angkat dia tengah tido sampai kat mcd kemain segar bugar matanya... dia memang jenis bangun awal pun so tak heran la nak sahur skali





kemain happy dpt ikut pegi mcd :p


ni menolong papa basuh kereta kononya.... kitorang balik keje hubby nak basuh kereta aku suruh bwk bella main air sama alang2 dia pun tak mandi lagi... aman skit mamanya nak masak kat dapur... aku dtg depan tgk2 mmg dah basah kuyup anak aku dengan baju gaun nya... happy la sangat dapat main air tu









ni gambar mama paksa posing pakai baju yang dibeli siang tu, sama ngan anak2 member opis hihii sib baik beri kerjasama yang cemerlang


sekarang bila suruh senyum, senyum sambil pejam2 mata mcm ni plak entah apa pesen pun tak tau la, bella bella



 
 ni her current fav activities, ikut nenek pegi giant / tesco... she loves the trolley so much sengih jer dpt dok dalam tu..




sibuk nak menolak trolley tu diri sendiri pun tak lepas lagi nak berjalan ada hati nak tolak trolley tu...

dah pandai dah nak berkawan skrg... siap salam2 kakak tu cute sangat :)




sabtu aritu sempat la pegi pkns bawak mil... si budak baru dapat kaki ni susah betul nak kawal abes satu pkns tu dia pusing dah la org ramai bersesak2 nasib la area depan mcd tu lapang biarkan je dia lepas kat situ... abes semua org dia tegur...




tukar gelang tangan dia yang beli masa dia dua bulan dulu tu, yg tu adjustable dia dah pandai bukak berapa kali dah nak hilang nasib jumpa balik... so tukar rantai tangan ni.. ok la tak leh bukak2, pandai plak tu mama nak tgkp gambar dia ckp " mana gelang cantik.. terus pegang cam tu" :)


 balik dari pkns sampai rumah kul 5.30 sempat lagi masak nasi ayam, mmg dari mula puasa teringin nak buat tak jadi2 akhirnya buat jugak.... puas hati :) 

disebabkan ada leftover nasi ayam sos tu,  smlm plak buat popia goreng boleh la cicah ngan sos tu... ... gambar plak lupa snap, tak smpt snap dah licin 

mil n hubby puji sedap siap suruh buat n letak kat gerai mil meniaga ;p



 
okeh tu jer gambar.... bye.. see u after raya...


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...