Followers

Tuesday, 28 January 2014

.: JJCM nilai ~ restoran Nogori Delights Enstek :.

actually kedai ni dekat Enstek tapi kira dekat la jugak ngan nilai, dia adalah cawangan kedai makan tepi kubur yang kitorang selalu makan tu , ptg tu dah lewat kitorang keluar lunch sampai-sampai kat kedai tu tutup plak, papa la terlajak tido pastu nak rush ke swimming class bella plak, aku asyik ckp tak sempat kot papa nak pegi enstek tapi papa kalau dah teringin nak makan tu tetap jugak nak pegi.....

terus dia ckp bawak siap2 swim suit bella n semua nnti terus pegi dari sana, aku pun ikutkan jer la.... 


order air sirap selasih bella suka air ni dia ckp 'fish' kat dalam air tu :p 




ikan parang asam pedas, daging salai masak lemak cili padi sotong kicap, ulam




total RM33

gambar kedai aku lupa plak nak ambik tapi kedai ni kat shop lot baru atas lagi dari Akedemi Audit Negara

sapa suka pedas sure puas hati

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...