Followers

Monday, 29 June 2009

.:practice bowling:.

pagi tu sblm kul 8 aku mcm biasa dah terconggok kat depan umah fyda tunggu dia bersiap, pegi b'fast dulu kat precint 9... terus pegi alamanda tunggu wan ngan hatim punya la lmbt kitorang dah main 2 frame diorang baru dtg...
ha ambik ko punya la tak nak jadi juara longkang siap practice lagi.. dah katanya tak berapa reti nak main ate nak taknak kena la practice b4 tournament bahagian minggu depan hahaha... group lain sila la gerun ye hahaha.
sampai sakit2 tangan, kaki segala2 nya sakit la dah la lama giler tak main main2 hentam terus 5 frame bagai nak tercabut tangan aku nih ha... kitorang practice bukan pe konon2 nya nak cari chemistry antara ahli group la konon huhuhu sbb yg sorang tu staff baru kitorang tak berapa kenal
ni la antara group members kitorang nanti.. jgn memain mula2 tak reti main soh aku ajar (mcm la aku ni pandai sgt) sudahnya strike memanjang... aku lak jealous hahaha takpe2 boleh naikkan markah kita nanti ye :p
gaya je lebih ni main tak do la terror mano pun...
apa pun really enjoy the game's

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...