Followers

Monday, 1 June 2009

.:syurga cinta:.

aritu aku booking tiket midnight kat alamanda nak tgk syurga cinta so malam sbtu tu aku ngan hubby pegi la tgk... aku pegi tgk sbb citer tu nampak mcm best dan ramai ckp citer tu best so far aku tgk feedback dari penonton kat youtube ckp citer tu best.. dah tgk citer tu bagi aku mmg best so saper2 yg tak pegi tgk lagi pegi la tgk... nak kata sangat best tu tak la tp aku suka citer tu... aku rasa citer tu citer melayu terbaik la tahun ni compared to citer2 KL drift, bohsia etc.. citer tu lawak.. sedih.. romantik.. sangat sweet bila tgk sorang lelaki yg sosial mcm tu boleh berubah kerana seorang perempuan baik yg bertudung kan... hubby pun suka citer tu siap nak tgk lagi sekali tuh... apa pun citer tu sedikit sebanyak mmg memberi pengajaran kepada kita * * bak kata kawan aku sape2 yg pegi tgk wayang nak buat maksiat kat dalam tu terus tak jadi nak buat... hahaha..sengal kan ayat

2 comments:

sweet_zarilla said...

salam..haii..best ek citer tuu..hmm nk g tgok gak laa..hhehe..kalu ler leh wat bdk2 yg nk tgok wayang wat maksiat tu insaf..baguih gak tuuu...silap2 wayang kosong sb xder bdk remaja nk p tgok wayang lg hahaha........

yatt said...

haah citer ni best.. pegi la tgk.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...