Followers

Thursday, 25 June 2009

.:should i stay?:.

lately aku sgt pening memikir samada nak apply kuarters ke tak... aku rasa dah tiba masanya aku pindah dari umah MIL dan hidup sendiri dgn hubby mcm org lain tp bnyk benda kena pikir terutamanya financial, lagipun hubby anak tunggal dia sorang la yg boleh diharapkan if jadi apa2 kat umah MIL... tp sampai bila aku nak dok situ skrg dah setahun lebih dah.. kalau ikutkan hati aku yg degil ni aku mmg nekad dah nak dok kuarters but i still have to pikir masak2 dan bincang elok2 nya hubby kan.. hubby mcm tak kisah tp tak tau la kot kat mulut je tak kisah aku takut kat hati kisah aduhhhhh pening la aku pikir dah seminggu aku pikir but still tak dapat keputusan nya.. argghhh sangat fenin sgt fenin

1 comment:

illa said...

salam hai yati..dah tepek dah yer award tuu.ok bagus2!..yati tt berpindah dr umah MIL tu..kiter nk bg pendapt gak sb kiterkan kwn kt dlm blog nie hehehe..apa2 pun yati mesti berbincang elok2 ngan hubby tu k...seeloknya mmg kiter patut duduk di rumah sdr..bukan apa dr situ kiter dpt belajar camner hidup berumahtagga yg sebenarnya..ada baik buruknya tggl bersama mertua nie..saya pun tggl ngan mak xsampai 4 bulan pastu cepat2 carik umah sewa jer..hahaha..faham2 jer la tggl ngan umah org tua nie..hubby pun xselesa..pe pun harap yati dpt pikir bebaik k...daaaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...