Followers

Monday, 29 June 2009

.:saturday nite yg sengal:.

sabtu ari tu lepas balik dari main bowling sampai2 umah kosong takde sapa rupanya mak atuk nenek pegi balik rantau...kitorang ni dari dalam kete dah pikir2 apa plan malam tu hubby soh ajak fyd pegi uptown danau kota sbb fyd ckp nak cari barang aku pun call dah plan baik nyer... balik umah tido jap skali msg masuk "yatt sory aku kena ikut abg aku pegi melaka, sorry tak dpt join korang" aku terus ckp kat hubby laa kita nak g mana? boring arr berdua je pegi uptown boring la baru je pegi minggu lepas.. otak punya la ligat memikir nak pegi mana malam tu mcm2 idea keluar... boring giler tak tau nak pegi mana member2 sume ada hal masing2 sudahnya hubby call kwn dia tnya kat mana kitorang nak ikut korang kemana korang pegi... kwn dia punya la gelak apa ke sengal korang ni dah tak tau nak pegi mana sgt la tu...kitorang pun terus siap2 kuar diorang ni bakal pengantin nak kawin minggu ni diorang masa tu ada kat Mydin USJ sanggup ni pegi sana padahal bukan ada pe pun hahaha...dok dalam kete tunggu depan mydin diorang siap beli2 barang ikut plak pegi umah tmpt diorang ambik pakej kawin tu ukur2 baju ... lawak giler punya la tak tau nak pegi mana ikut la diorang cam sengal je aku laki bini.... pastu pegi makan diorang ajak pegi karoke... cantikk arr aku pun boring nih... booking arr karoke kat quality hotel Shah alam..
kul 3 baru sampai rumah pagi2 buta esok nak balik gemas pulak antar atuk ngan nenek arrrrggghh tidak... i need more sleep hahaha
*
*
*
*

ni bakal pengantin yg nak kawin 4hb ni

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...