Followers

Friday, 24 June 2011

.: apa trend baju raya 2011? :.

aku dah ganti puasa... so boleh cakap pasal raya dah.. aci tak? hihi

apa trend baju raya tahun ni ye?? aku dok tgk2 magazine pun rasa mcm fesyen sama je macam tahun lepas... caftan, kurung pahang, kurung moden... baju kurung tu biasa lar kan

tapi rasanya dah lama giler tak buat / beli kebaya... entah bila last aku pun tak ingat dah.. skrg pun dah jarang nampak orang pakai kebaya kan??

nampak old fashion ke apa yerk??
tetiba aku teringin plak nak buat kebaya...




dan sangat teringin nak buat kebaya lace... haha dah macam nak menikah dah.... tapi tengok gambar ni n tgk orang pakai cam cantik jer... memang la dah tengok pun orang2 yang cantik jer kan... haruslarr sume pun nampak cantik..... hehe...

iskkk... baju raya korang tahun ni agak2 fesyen macam mana yerk?? jom share :-)


3 comments:

WuMing said...

Nanti dah siap baju Raya tuu... pakai dan post lah... Boleh kita tangok ramai-ramai...

DaZzlingLilLy said...

ok per kebaya lace..or u bleh buat kurung moden lace..i thn ni ingt nk wat kurung moden jer..kebaya plak i mmg slalu pki g keje..

yatt said...

wuming : haha.. nak siap mcm mana tailor dah tak nak ambik tempahan dah ni.. :-(

lily : kan.. u pakai pe pun cantik dah memang org nyer cantik.. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...