Followers

Tuesday, 7 June 2011

.: lepak-lepak weekend :.

ok dah boleh update... tadi guna mozilla tak tau la apa mslhnya tak leh nak upload gambar pulak... ni guna IE boleh la pulakkk 

sabtu aritu kuar petang dlm kul 5 lepas attend wedding kwn hubby kat Nilai, sempat lagi la menyelit-nyelit di kesibukan menghadiri jemputan perkahwinan sana sini...

kitorang lepak-lepak kat alamanda dah mcm tak de tmpt lain dah.. time keje pg alamanda hari-hari... hari cuti pun alamanda gak... apa nak buat alamanda di hati la kata.....

actually kitorang nak pegi makan kat Humble Chef kat damansara hubby dah teringat-ingat dah kesedapan lamb ommelete kat situ.......

tp sblm tu aku nak pegi beli barang skit kat alamanda lagipun Humble Chef bukak kul 9.30 onwards maka melepak-lepak la kami kat old town alamanda tu...punya la lama lepak situ..baca magazine la...salesman datang jual perfume la..

tak yah citer banyakkk..


jom layan gambar-gambar laki bini tak de keje... "ko tangkap gambar aku, aku tangkap gambar ko" dah kata tak de anak kalau tak, leh gak la tgkp gambar anak citer-citer pasal anak kan... ni cito jo lahhh pasal diri sendiri ni haaa....




























hubby yang tekun mentelaah... kalau time belajar dulu baca buku tekun mcm ni laa.. confirm skrg dah jadi PM.. (tetiba i feeling-feeling jadi rosmah) HAHAHA



ni menu wajib kalau datang old town...


pastu terus gerak pegi damansara, sekaliiiii hampa dan keciwa bila humble chef tak bukak... adoiii... next week kena repeat ni...

tu je citer nak update pun.. huhuuh k la bubye.. love ya!!



3 comments:

WuMing said...

Kenapa awak punya Hubby buat muka tension saja tengok majalah... Wahh. muka macam Edika Yusof.. Boleh berlakon iklan nih....

yatt said...

haha tak tau dia.. erkkk!! edika yusuf? tak de makna nyer la WuMing... hihi

~izan~ said...

yatt,jeles akak mentengok shawl satin tu,akak ada selai tp tak pakai2 lg..tgk yatt pakai elok je huhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...