Followers

Tuesday, 21 June 2011

.: father's day @ Jalan TAR :.

sume orang sambut father's day kan.. dikesempatan ni aku pun nak ucap happy father's day untuk abah kat kampung dan my FIL....

father's day kitorang tak disambut pun... abah jauh kat kampung.. waled plak keje...

hari ahad kitorang di Jalan TAR... aku hubby n MIL.... pegi gulatis cari kain.... actually last thursday aku dah pegi ngan member2 opis... tapi aku tak beli pun... diorang je rembat sorang selai, gulatis ada sale... dalam tak beli-tak beli tu mata dok aim la jugak mana yang berkenan di hati ni haaa.... pastu balik2 jer dari opis terus ckp kat MIL  

 " Mak kat  Gulatis de sale giler-giler murah"
(ayat pancing ajak pg.. dalam hati kot2 dapat free selai) huhu



so ahad tu kitorang pun pegi larr....




apa yang aku dapat???

*

*


*


*

*

*





bukan 1, tapi 2 yang biru tu, chifffon yang sebelah tu italian viscose cotton.......
hahahaha sukaaaaa (gelak jahat)

untung bawak MIL pegi, dia beli 5 helai suruhh aku pilih  sehelai.... pastu dia beli italian viscose tu buy 1 free 1 yang free tu dia suruh aku pilih satu... ingat nak bayar la, sekali dah balik ckp tak pe la ambik la... lagipun yang tu free.....

 laaaa... awat tak habaq.... kalau tau beli lagi 2...lalalalalala :-)

macam nak giler dok dalam gulatis tu... tgk rasa macam nak beli semua... adoiiii nafsu2


baju raya dah setelll.... tapii sempat ke nak tempah ni??? sapa tau kat mana ada tailor yang still nak terima tempahan lagi dan leh siap before raya??? sbb tailor aku tu lambat larrr...

:-( kalau de bagitau yerkkk.... love ya... ummmuahhhhh



5 comments:

mysha said...

aMboiii kak... buKan meN sOpink nyEWWw...

kaK sKe aR kaLer biRu tu..saNtekkkk... baIk akak cEPAt2 caRi tailoR kak.. kARang taK sempAT buAt baJu raya krGG.. hehehe

WuMing said...

Ya... shopping bersempena dengan hari Father's Day

NM02 said...

thn depan nak beli kain raya kat gulatis plak la... asyik jakel jek...

yatt said...

sya : hihi.. tu la susah la nak cari tailor

wuming : tu la org lain celebrate makan2 kita pi shopping skit2

NM02 : tahun ni pun sempat lagi.. hihi

...sWeeT uMi... said...

yatt, amboi kemain sonok shopping ngam MIL ye...bagus gk tu dpt kain free+cantek hihihi...pe tggu lg, cr tailor cepat (",)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...