Followers

Thursday, 23 June 2011

.: beriyani kat Restoran Insaf :.

terinsaf sekejap makan kat sini.. haha

kitorang macam biasa la kalau pegi je Jalan TAR memang tak sah kalau tak makan kat Restoran Insaf nihh...

aku tak tau lar orang lain tapi kitorang memang rasa nasi beriyani kat sini memang terbaekkk..



dan jugak air mango tu..... 
memang favorite aku setiap kali dtg sini takkan order air lain.... 

gambar actually tak banyak.. sbb ramai orang dalam kedai ni, tetiba jadi cam segan nak tgkp ..ni pun snap curi2 pakai phone jerk....

dan quality gambar kurang memuaskan.......




tapi quality kekenyangan dan kepuasan perut memang sangat-sangat memuaskan... tengok jer pinggan di atas sebagai bukti ... hihi... 


k la luv ya.... bubye... Jangan lupa pg makan kat INSAF tau... haha

6 comments:

Norah said...

nanti aku p kl, aku p try beriyani ni.. i love beriyani.. bila nak mai penang, try kedai beriani favorite aku plak?

yatt said...

next time kalau aku pi penang... ko bawak aku makan2 sume tmpt yang ko suka tau... esp seafood kat bukit tambun tu.. haha terliuq sudahhh

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Dgr kata restoren tu mahal gila?

yatt said...

shinnaz : boleh tahan la beriyani dia RM13 kot.. fruit juices tu tak sure berapa..

WuMing said...

WuMing kalau masuk ofis kan?..kan?.. akan terus cek Blog kawan-kawan dan komen... Baru start kerjaa..

Tapi Yatt punya Blog kena check lepas Lunch...Nanti terliur...kih..kih..kih.. Jangan marah....

yatt said...

wuming : hahaha... memang nak bagi wuming terliur pun...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...