Followers

Wednesday, 29 June 2011

.: kenduri berendoi anak buah :.

aku ni tak abes-abes ngan kenduri kan? kalau tak attend kenduri orang kenduri rumah sendiri pulakk.... sampai terdemam-demam lepas balik dari perak.. punya la letih demi menjayakan kenduri ni.. haha... almaklumla tak de bibik... sendiri la jadi bibik buat itu ini.... :-)


gambar banyak sangat laa.....layan gambar jommmm
 


tema nyer biasala pinky la, apa lagi..... dah baby gurl kan... cuba la buat warna hijau ke kelabu ke lain skit kan.... hehehe....


buaian tu sewa RM100 hiasan2 lain sume aku yang buat... simple2 je... janji tak nampak kosong sangat...



 ni budak yang bakal botakkk














kakak dia geram je tgk adik tido dalam tu... "bila la aku leh masuk dalam buai ni "







kakak aku ngan anak2 nye










goodies bag untuk kumpulan marhaban


 







haaaa finally dapat gak kakak baring dalam buai ni... :-)




 baru leh senyum sampai ke telinga







 acu ngan Hana Nur Qisya




 adik beradik aku





 




 ni gambar sesudah botakkkk...   


actually banyak lagi gambar tapi tak yah la letak kang korang jemu pulak.. hehe nasib baik la aku tak buat Part 1, Part 2 kalau tak lagi jemu nak tengok ....

ok abes dah citer kenduri.... nanti kita sambung citer lain lak yerk.. :-) bubyeee...

9 comments:

WuMing said...

Wah rajin attend kenduri... tapi kadang-kadang tak rajin pun kena pergi... kan...kan?

Mrs Nazar said...

bestnyer..majlis naik buai ni kan.. best!!

tema pink la besttt...baru faberet kaler ucu..hihi

DaZzlingLilLy said...

bestnya kenduri anak sendiri..baru leh jumpa dgn sedara mara....kalo kenduri kecik2 ni best sebab tak ramai sgt

mysha said...

saNtekkk buaI diEr kAk... ske tgK..

yatt said...

wuming : tau tak pe... tambah lagi kenduri sendiri lagi kena rajin.. kalau tak tak de sapa nak menolong

izan : haha.. tu la acu pun sibuk pakai baju ikut tema gak..

lily : haah betul kalau kenduri kawen sampai tak terlayan la pulak

sha : buai imad pun cantik kan dulu... mana pegi nyer??

Mr. and Mrs. Mizan said...

klu family aku ramai laki.. family ko ramai ppuan erk? tgk sume pic kakak2 ko je ade.. yg lelaki x interframe skali?

yatt said...

aja : ada laki sorang, abang aku.. dia tak de nyer nak bergambar huhu

WuMing said...

Yatt... minta maaf sangat tercicir pula nama yat.. Tapi minggu depan WuMing ada buat satu entri bersempena denga Follower 200. Memang ada Blog Yatt.. Siap ada title blog lagi...Hari rabu depan nanti akan post entri itu..Sorry yaaa....Peace...

WuMing said...

Ok.. dah edit dah...my bad..my bad...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...