Followers

Wednesday, 1 June 2011

.:kenduri kawen situ sana sini:.

hollaaa.... morningggg...

lama tak update blog...tak de benda nak citer sangat... pegi makan-makan pun tak, masak-masak pun tak...since we both busy ngan kenduri kawen sana sini start dari last 2 week dan akan berlarutan keminggu-minggu akan dtg sampai la ke bulan 7 nanti.... 


makanya gambar dating-dating / makan-makan akan menyusul di bulan-bulan seterusnya la kot... nak pegi tgk wayang pun tertangguh-tangguh, segala citer terlepas, NUR KASIH ka NUR tak kasih ka... satu pun tak de masa nak pg tgk...



so korang layankan je la gambar-gambar tuan tanah kedaung kat kenduri kawen ni ye

*
*
*
*








 

 

gambar-gambar yang ni kat kenduri kawen cousin hubby, dia kawen ngan orang Lanchang, Pahang.. gambar pengantin pompuan tak de malas nak letak hehe letak gambar tuan blog je sudahhh... 

kalau korang perasan pengantin laki ni salah sorang dari anggota kumpulan nasyid UNIC... kalau tak perasan tu maknanya tak glamor la kot ataupun korang tak layan nasyid sangat, mcm aku... HAHA kalau aku bukan cousin dia pun aku tak kenal... huhu mamposss








geram tak tgk budak ni???

ya allah bulat giler kan? aku ngan hubby rasa nak picit2 je.... sangat geram okeh... mcm rabbit yg sangat comelll hihi.... nama dia Sharifah Yasmin, ni anak cousin hubby jugak








 aiiii aku kidnap jugak budak ni bawak balik kang... hihihi mau meraung mak dia...











finally dah nak balik dapat jugak merasa dukung dia.... punya la baik budak tecit ni semua org nak ambik dia .... so kena take turn... huhu





ni pulak gambar next day tu.... kenduri anak best friend MIL kawen....
sebelum masuk kita sain guest book dulu yerk... ni pun malas nak letak gambar pengantin 
HAHA... 

k la see ya bubye!!

12 comments:

Mrs Nazar said...

comel nyer rabbit putih tuuu..mata terbeliak nengok benda..

aku tgk pipi labuh sampai pipi!! gerammmm

DaZzlingLilLy said...

mata bolatnya sharifah yasmin tu...pipi plak cam nak cubit2 jer...hehe..

NM02 said...

hahaha... kesian pengantin..

yatt said...

izan : haha.. kan comel mcm rabbit.. pipi labuh sampai mulut jadi kecik je..

lily : tu la i memang nak cubit tp waled dia ada kat situ.. huhu

NM : tu la teruk kan? asyik ada gmbr pengantin je.. kali ni kita tak yah letak gmbr pengantin plak.. kuikui

chichi said...

hahaha..salam kenal..kelaka lak baca..hehehe

~izan~ said...

comelnyer si kecik tu..betul tu,geram sgt tgk.

suka tau tgk yatt pakai shawl..mcm2 jenis ada..i loikeee

yatt said...

izan : geram kan?? rasa nak kidnap je izan.. ala izan lagi comel shawl tu bnyk jual kat bawah opis tu yg rajin bertukar2 tu.. hehe

LaDy DrEaM's... said...

so cute white rabbit ituuuuu... ku dapat ku gigit2 pipinya...

ramai yer rumbungan cik kiah tuh.. huhuhu

WuMing said...

Yatt slalu makan restoran mewah... Apa salah tunjuk gambar makanan kat rumah kenduri pula... Tapi tengok gambar.. Muka monyok jer(gambar yang ke 11, dibawah nenek dukung baby)... Relax aa

yatt said...

lady : haha.. memang jadi mangsa gomolan je la si rabbit tu.. hehe

wu ming : kahkah tak de la... mana de monyok tu gmbr candid tu..tak aci

...sWeeT uMi... said...

i like dak rabbit tu...geram daaaaa ngan pipi dia........

WuMing said...

WuMing ada pinjam gambar buat entri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...