Followers

Tuesday, 30 October 2012

.: gambar-gambar raya haji yang tak seberapa :.


orang raya si kecik ni keje tido je biasa la kan dah nama pun baby... 

semua pegi sembayang raya aku tinggal la berdua ngan dia, dia tido aku pun tido orang balik sembahyang raya baru kitorang bangun



 kemain lena dia tido


mama ni tak de keje lain dok tukar-tukar hairband saya.. rimas la mama :)




petang tu beraya kat rumah makcik husband kat ampang, Bella biasa lar kat mana-mana pun dia tido... senang mama, setakat hari ni la, alhamdullilah sangat:)



 ni dah terjaga, terkejut sbb bunyi guruh, kena tinggal sorang-sorang dalam bilik hihi 

melalak la kejap papa dia dukung terus senyum




esoknya after korban kat surau belakang rumah kitorang baru balik kampung hubby kat Felda Pasir Besar, Gemas

Si Bella, tido dari Highway Lekas sampai ke kampung, good gurl... senang mama :)



ni gambar bella kena buli ngan mama, hehe panas sangat pakai baju kurung kannn haa pakai bib jer sudah :) Bella pun redho jer


raya haji pun bella dapat duit raya jugak ada la RM100 lebih... hehe

Alhamdullilah harap-harap murah rezeki bella sampai bila-bila

5 comments:

Ryn said...

comel la bella..:)

Wawa said...

banyak nye riben bella. pinjam boleh. :p

yatt said...

ryn : tq :)

wawa : boleh2 hehe

Hana Soffelia said...

Bella sgt comel in baju kurung. ^_^

yatt said...

hana : hehe tu la, tp kejap je leh pakai kan diorang cpt besar :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...