Followers

Thursday, 25 October 2012

.: tak lengkap raya kalau tak balik kampung kan?? :.


raya kalau tak balik kampung tak sah kan?? bagi aku la, bagi orang lain aku tak tau la plak, tahun ni tak balik perak sbb dah 2 thn berturut2 balik perak.... jadi aku paksa jugak hubby balik kampung dia as long as namanya kampung ok la for me!! hehe

persiapan raya?? baju sendiri tak beli apa pun jangan kata baju segala mak nenek pun tak beli, baju bella pun mula-mula tak terpikir nak beli sbb dah ada orang bagi baju kurung yang comelll sangatt, pastu jalan-jalan kat alamanda mata tertarik dengan less 50% kat butik poney tu, akhirnya rembat gak 1, bukak-bukak website online dah terbeli plak romper online, kasut-kasut bagai sudahnya dpt la bella 3 pasang baju n 2 kasut baru untuk raya haji ok la kannnn baju raya aritu pun elok lagi jarang-jarang sangat pakai

pastu dah beli baju kena la plak beli hairband bagai, nk beli on9 confirm tak smpt pakai raya sementara menunggu segala pos laju yang tak berapa nak laju tu sampai depan pintu, segala kangaroo yang serupa tak bagi makan tu, baik la aku order jer ngan member aku kat opis ni haaa...

tak bnyk pilihan sangat tapi cukup lar nak pakai raya haji punya hal kannn... kang dah pakai baju kurung, gaun segala bagai tapi botak, ada pulak la yg tnya boy ke gurl??? tak paham aku, tak nmpk ke dah pakai baju kurung tu takan la mak nya ni nak kena kan baju kurung kat baby boy kot agak-agak la kan....



hairband bella :)

cukup la tu nanti beli lain plak 

okeh abes bebel dah selamat hari raya aidiladha uolsss!!!

berhati-hati di jalan raya

3 comments:

puan.mila said...

Cantik la hairband tu..bestnya klu baby girl boleh melaram!

ieda said...

selamat hari raya dik !

cantiknyaa hairband bella tuu ! .. ;)

yatt said...

mila : haah kalau gurl leh la beli girly2 stuff yg hotsz2 hehe

kak ieda : selamat hari raya kak tq:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...