Followers

Tuesday, 2 October 2012

.: our weekend :.

 Saturday 


Sabtu aritu kitorang attend wedding kat Seremban, MIL relatives, bapak pengantin tu kira cousin MIL, MIL ajak pegi kitorang follow jer aku tak tengok pun kad kawin tu ingat buat kat rumah rupanya dia buat kat Spanish villa resort






bella with papa

 





aku apa lagi ambik kesempatan bergambar sana sini hehe jakun kekdahnya wedding aku kan biasa-biasa je...huhuhu

dia buat concept santai-santai je kat tepi pool tu ada gerai-gerai dah mcm buffet kat hotel dah, ada gerai cendol, roasted lamb, kuih-muih la, nasi la mcm-mcm la...




kitorang laki bini melantak lamb jer tak hingat dunia mmg pantang jumpa kambing.....sampai tak makan nasi la  






 bella dah boleh pakai baju ni yeayyy.. dia kan dah 5.5 kg :)

baju ni alkisahnya beli kat mothercare untuk raya aritu, pagi raya tu nak pakai tengok2 besar cian bella... nasib baik my sis ada belikan dia baju warna biru jugak ikut tema kami selamattt... 

bijak kan mama dia main beli je tak try-try haha



 anak dara saya ni kalau pegi tempat sejuk-sejuk mcm ni ok la cuba rumah orang kawin yang panas mula la merengek-rengek dia kan puteri lilin..... :)



Sunday

ari hari tu ajak hubby pegi JJ Cheras Selatan, boring dok umah, MIL ngan FIL pun tak de diorang balik kampung bella kalau nenek dia tak de, dia suka merengek sbb tak orang nak melayan dia sangat, harapkan aku? dia breastfeed je nak kat aku, main-main ni kurang skit... ngan papa n nenek dia je dia suka main

haihhh nasib baik la bf ngan mama if tak pandang mama sebelah mata jer la... 

(mood : jeles ngan papa... "mama yang lahirkan bella tau"... hahaha)


 




us at baby room JJ


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...