Followers

Wednesday, 17 October 2012

.: nyamuk punya pasal :.

apa saja la kan kisah nyamuk pun nak cerita, hehe bukan pe anak aku tu kulit nya extra sensitive pantang kena gigit nyamuk sikit kalau merah jer tak pe jugak ni tak, siap pakej ngan bengkak dah menanah dah mcm bisul kekdah nya setiap kali kena gigit nyamuk, aku pun naik pelik pakai kelambu dah pun tp still kena gigit jugak ntah dari mana dtg nya pun tak tau la...

hangin jer aku bila siang tengok ada je tanda gigit nyamuk tu pastu makan seminggu gak nak elok nak letak krim kang kat muka la, kat tangan la kang dia hisap plak dia tu sume benda nak masuk mulut skrg ni..

pakai ridsect bagai kang tak sesuai lak untuk baby ngan bau mcm tu kan

so solution nya ialah

*
*
*
*
*

tak pasal-pasal si bella bergelang tiap2 malam hihihihi comel je letak bracelet ni kat kaki yang paling penting it's workkssss tapi asyik nak kena beli benda ni jer la kalau murah tak pe gak heheheh... ada solution lain tak??? :(


patut la orang selalu kata :

 "kasihnya seorang ibu sehingga seekor nyamuk pun tak dibenarkan hinggap ke tubuh anak kecilnya"

sekarang saya rasa... sob sob sob

haha hover tauuu mama ko ni bella :) 




4 comments:

Mrs Nazar said...

ayooo..kulitnya sensitif giler ..sampai jadi nanah bagai..ini kulit org kaya ni... tak pa la rea..mama mampu!! hihihi

yatt said...

izan : sorang mampu la lagi izan kalau ramai bankrupt mama

my everything said...

kakyati cer try beli minyak tyt....danish n rayyan pun mcam tu gak sensitif dulu lepas mandi je aku calit satu badan ngan minyak tyt tu serius memang elok..die ade jenis sapu n roll on ..

yatt said...

na dia tak tahan ngan minyak tYT tu plak, aritu beli gak bila pakai kat perut dia jadi ruam2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...