Followers

Tuesday, 23 October 2012

.: penjimatan berganda :.



aku pakai jenama lain sume gatal-gatal mata aku...last-last pakai ni jer ok plak... mmg aku serasi ngan barang biasa-biasa je agaknya... hehee janji mata aku tak gatal sudah... 

mascara ni siap ada Collagen lagi tau, ingat kulit jer nak bercollagen rupanya bulu mata pun tak nak ketinggalan jugakkk

yang jenama lagi mahal-mahal tu tak tau la kan, confirm ok kot cuma aku jer la tak beli.... aku kan kede... :)





sekarang tengah sale menda alah ni until 30 oktober so aku rembat bebanyak... 
untung kot biasa harga RM60, skrg harga RM30 jer utk (60+12pcs FREE)
so RM30 / 72 pcs  = penjimatan berganda-ganda :) i likeeee

pakai washable lagi jimat berganda kan??? mmm tp tak suka sgt la (dasar pemalas nak basuh)




haaaa yang ni plak mmg penjimatan to the maxx.... 

bella tak sesuai pakai segala krim mak nenek aku beli seba med, buds, apa tah lagi sume tak ok.. tp sekali aku try letak bedak ni kat bontot dia terus ilang merah2 tu... 

mmmmm baguss betul jimat duit omak

jimat ke?? jimat kot sini kang boros kot lain pulak kan...
mmg dasar perempuan... :)

 


3 comments:

sarah said...

hebat la mak bella ni membeli belah.. hihi

yatt said...

haha sara gedikkk... harus la i kan sayang duit haha

| SUE | said...

Salam yatt, breast pad tu bli kt mana dpt rege rm30.. aritu bli kt tesco rm45.. murah byyyyyk tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...