Followers

Thursday, 5 March 2009

.:air asia oh air asia:.

ari selasa aritu aku sajer2 survey ticket flight air asia.. kan tgh murah skrg ni kebetulan lak bulan depan 1st anniversary aku so aku cdg nak pegi mana2 la.. tgk2 mmg time anniversary aku tu tmbg mmg murah
so aku pun dgn pantas mencapai telepon call hubby..
 
aku : aby... air asia tgh murah skrg ni jom kita pegi mana2
aby : ha ok gak pegi mana
aku : babe dah tgk dah jom pegi bulan dpn
aby : bulan dpn? aby susah nak cuti la
aku : takpe la... (ayat merajuk.. :( )
aby : tgk la dulu
aku dgn sedih nya tak nak tgk dah terus tutup website tu...petang call lagi tak puas hati.. :) dgn harapan leh pujuk hubby..hehehe
aku : aby rugi la tak pegi bukan senang nak dpt tambang murah mcm ni
jom la
aby : mmm dah agak dah.. mesti call balik jom la jom la!!
aku : aku sengih je!!! betul?? ok sayang aby (dgn hati kembang berbunga )
balik keje dalam kete
aby : tak leh pegi la babe aby tak leh nak cuti
aku : tak leh takpe la ... (sedih dan melupakan hasrat) konon la dalam hati tuhan je yg tau.. :( 


tp semalam tup2 dia lak yg call kazen dia yg keje kat air asia tnya nak booking flight kat mana selain online. skali kazen dia kata pegi giant nilai.. terus hubby ajak singgah giant nilai tp booking kat sini ada extra charge sikit tp tak kisah la dan inilah hasil nya setelah dgn jayanya memujuk hubby..
aku sajer pilih pegi kuching sbb tu je tmpt dalam malaysia yg aku tak penah pegi lagi lagipun ada uncle aby kat sana so senang sikit nak pegi jln2 dah ada kereta.. lagipun family aku cdg nak pegi sarawak ujung tahun ni konon2 nya aku ngan hubby tukang survey tmpt2 menarik la.. lagipun mmg murah compared to b4 tis yg aku pegi sabah tu 2 kali ganda.. tp aku pegi sabtu ahad je.. takpe la sian kat hubby susah nak cuti janji dia dpt bwk aku pegi pun dah cukup baik..

3 comments:

NuRuL 'AiN said...

oit..akak pun book air asia??
sy br book g langkawi 27-29 apr ni...murah kan??

erm..selamat berholiday n slmat ulang tahun :)

lieya_latif said...

wah bestnyer...nanti beli souvinier byk2 tau...

harus aku pujuk laki aku nieh...keh keh keh

mysha said...

AkAK t jGn luPa bAWak kePala kuCing Tu bALik TAw uTK sHA ......meOWWWWW
hekhekhekhek...

p/s : hoMewOrk DAh sIap dAh....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...