Followers

Tuesday, 31 March 2009

.:penang day 3rd:.

pagi tu bagun2 kitorang turun bawah breakfast.. kat tepi beach aku dah tak sabar nak pegi tgkp2 gmbr dah past tu aku nampak la org naik kuda aku pun sibuk2 nak tgkp gmbr ngan kuda tu ajak hubby turun pegi beach


ni gmbr tgh breakfast... nampak tak muka aku mcm tak mandi hahaha.. aku tersangat la malas nak mandi pagi2 buta tu (pagi buta bagi aku lar) so turun je tak mandi... bukan org tau pun..


walaupun panas terik tp org still ramai kat tepi beach tu tgkp2 gmbr dan mandi... aku pun tgkp2 gmbr ngan pose gedik (hubby aku kata)


and finally tercapai gak hasrat aku nak tgkp gmbr dan naik kuda ni... uncle tu pandai pancing kitorang tgkp gmbr dulu ngan kuda tu past tu soh aku tgkp gmbr kat atas kuda sudahnya dia ajak aku jln2 aku punya la takut masa tu yela first time kan mmg aku tak reti kuda tu plak besar giler takut aku rasa mcm nak jatuh je dah la pasir tu mcm tak rasa mmg ngeri... bila dah lama2 ok dah
aku pun dah rasa syok naik... dia siap ajar aku mcm mana nak stopkan dan nak soh kuda tu turn left, right best2 :-)










Past tu after check out kitorang pegi Toy museum kat area hotel gak.. aku slalu tgk org pegi mcm best so aku ajak hubby pegi masuk RM10 kira ok la takde pe sgt pun... just pegi tgkp2 gmbr je... toy museum ni baru kot aku rasa sbb dulu tak de location dia betul2 kat bawah hotel corpthorne orchid.. (betul ke aku eja ni) 



aku plan2 nak jumpa kwn2 baik aku kat Uitm siap dah plan2 awal sebulan tp sudahnya kwn aku sorang ni je aku jumpa tak pe la lagipun mmg dia ni yg aku paling nak jumpa pun sbb last jumpa masa aku kawin aritu dah dkt setaun dah dia pun dah siap ada 2 org anak dah... ni gmbr aku aisyah dan baby baru dia eesa... puas hati aku dpt jumpa dia.. :-)



.malam tu kitorang balik umah pakngah kat seberang jaya balik dan pakngah bawak kitorang makan kat nasi padang mutiara sari kat juru.. ni gmbr depan restaurant tu.. 



video
video
video


ni video yg uncle tu rakam tuk kitorang siap soh aku ngan hubby belakon lagi konon2 nya buat video klip la.. soh kitorang ckp2 tak kose aku nak ckp pe aku ni bukan nya reti belakon2 ni... apa pun enjoyyy...

2 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wah seronoknye...cam kisah honeymoon plak...aku suek laa pic atas kude tu....cantek...berani ko naik kan yati, aku kalau kude padi yg kemetot tu aku berani laaa ha ha ha....

yatt said...

tu la pasal aku pun tak tau mcm mana aku leh berani naik.. sbnrnya takut gak.. dah lepas naik aku tnya rupanya laki aku pun takut nak naik ko tau..

dia kata nak bagi aku naik pun takut tp dah aku nak naik gak dia biar kan je la... bila pikir2 balik aku pun gerun gak buatnya kuda tu mengamuk mau patah riuk aku...

tp best tau kuda tu tinggi sangat dan sgt besar.... experience tuhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...